(video) Buiucani: Un adolescent a fost atacat cu un cuțit după o încăierare în microbuz

microbuz-116
Foto: moldova24.info

Poliţiştii sectorului Buiucani ai Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău a fost alertaţi în seara zilei de 13 decembrie curent, precum că un minor în vârstă de 15 ani ar fi fost agresat fizic cu un cuţit, după ce a intrat în conflict cu un bărbat necunoscut, în timp ce se deplasau cu maxi-taxi de pe ruta 101. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, iar agresorul a dispărut de la locul faptei.

Respectiv în urma acţiunilor speciale de investigaţii şi urmărire penală forţele de ordine au identificat şi localizat un individ, bănuit de săvârşirea infracţiunii.

Acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 53 ani, anterior judecat, domiciliat în Capitală. El a fost încătuşat şi escortat la Inspectorat pentru audieri, în cadrul cărora a declarat cu lux de amănunte cicumstanţele incidentului.

Potrivit lui conflictul s-ar fi iscat în max-taxi, în momentul când acesta i-ar făcut observaţie victimei, referitor la comportamentul manifestat în public.

Ulterior după ce au coborât la staţie, victima împreună cu câţiva amici ar fi încercat să-l atace prin surprindere, însă individul a scos un cuţit şi i-a provocat o plagă de cuţit în regiunea feţii.

În prezent bănuitul este cercetat penal pentru huliganism şi riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 3 ani până la 7 ani.â

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente