(foto, video) Surprize de sărbători de la Shopping MallDova pentru 30 de bătrâni din Rezina

dsc_0604

Centrul Comercial Shopping MallDova și-a extins politica de responsabilitate socială cu un nou proiect, cu sloganul „Nimeni nu e singur de Crăciun!”, prin care își dorește să ofere susținere categoriilor defavorizate, pentru ca un număr cât mai mare de persoane să aibă parte de cadouri și de o atmosferă de sărbătoare. Proiectul a debutat în data de 16 decembrie 2016, cu o vizită la centrul „Căsuța bunicilor” din orașul Rezina.

Natalia Rogovschi, director marketing și PR, Shopping MallDova: „Vizita la casa de bătrâni din orașul Rezina face parte din programele de responsabilitate socială ale Shopping MallDova. Scopul proiectului vizat este de a îmbunătăți condițiile de trai ale celor care locuiesc aici. În ceea ce privește implicarea socială, noi ne ghidăm de filosofia oricărei companii responsabile, și anume: ne pasă de mediul social în care trăim, ne pasă de problemele și emoțiile semenilor noștri. Gestul nostru este răsplătit în totalitate de bucuria și căldura din ochii bătrânilor care ne-au primit cu drag și ne-au invitat să revenim oricând.

Pentru sporirea confortului și îmbunătățirea condițiilor de trai, casa de bătrâni a primit din partea Shopping MallDova obiecte electrocasnice de maximă utilitate: 4 televizoare LED, un frigider, un cuptor cu microunde și o mașină de spălat vase.

De asemenea, Shopping MallDova a surprins beneficiarii centrului cu un program de sărbătoare cu muzică de voie bună și colinde, interpretate de la grupul folcloric „Doruleț”, aducându-le zâmbete și emoții pozitive. La finalul vizitei, rezidenții „Căsuței Bunicilor” s-au bucurat de o masă de sărbătoare, plină cu bunătăți de Crăciun, oferite de Centrul Comercial Shopping MallDova.

dsc_0542

Lilia Țurcan, director, azilul de bătrâni „Căsuța bunicilor” din or. Rezina: „Vin cu mulțumiri adresate echipei Shopping MallDova pentru cadourile aduse beneficiarilor noștri, care le vor face sărbătorile cu adevărat frumoase!”

Beneficiarii nu și-au stăpânit emoțiile și cuvintele de mulțumire:

„Vă mulțumim mult-mult pentru că ne-ați avut în vedere și pe noi, așa cum suntem, cu dizabilități… Mulțumim enorm!”

„Foarte frumos ne-au cântat. Eu nu văd deloc, sunt nevăzătoare și pentru mine nu există bucurie mai mare. Vă mulțumesc pentru cântecele oferite din suflet!”

„Vă mulțumim din partea tuturor beneficiarilor că ne-ați făcut asemenea cadouri!”

Prin activitățile desfășurate, Centrul Comercial Shopping MallDova își reconfirmă statutul de actor social responsabil în Republica Moldova, fiind printre cei mai activi promotori ai acestui concept în țara noastră.

dsc_0547

dsc_0550

dsc_0552

dsc_0553

dsc_0556

dsc_0558

dsc_0563

dsc_0564

dsc_0571

dsc_0579

dsc_0590

dsc_0591

dsc_0593

dsc_0595

dsc_0598

dsc_0600

dsc_0601

dsc_0604

dsc_0607

dsc_0609

dsc_0545

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente