Acum poți face pe Facebook Messenger conferinţe video cu până la 50 de utilizatori

facebook1

Facebook a anunțat în mod oficial disponibilitatea funcției de video conferință în grup, într-o singură fereastră, după cum se poate vedea și în capturile de ecran de mai sus. În teorie, pentru a vă vedea mătușa din Italia, aveați foarte multe aplicații, Whatsapp, Skype, Facetime sau Facebook Messenger fiind doar câteva exemple.

Pentru video chat în grup, opțiunile erau mult mai restrânse, iar acest update adus Messenger va fi cu siguranță îmbrățișat de către un număr mare de utilizatori într-un timp scurt, relatează playtech.ro.

La capitolul detalii, conversațiile în grup pe Facebook vor permite până la 50 de participanți simultan. În cazul în care numărul este până în 6, toți vor fi afișați pe ecran simultan. Dacă valoarea participanților e mai mare, se vor vedea doar cei care vorbesc mai mult la un moment dat, iar persoana din prim plan se va schimba automat. Valoarea de 50 este foarte importantă, în contextul în care Google Hangouts și Microsoft Skype sunt limitate la 10 participanți pentru majoritatea utilizatorilor.

Funcția este disponibilă acum atât pentru utilizatorii de Facebook Messenger pe iOS, cât și pe Android. Singura restricție este că măștile live, pe care le știți din Snapchat, momentan pot fi folosite doar pe iPhone.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente