(video) Vinul din Moldova te face nemișcat. Cum a decurs Mannequin Challenge la Vernisajul Magic

viorel

Dacă toată lumea e nebună după Mannequin Challenge, această provocare a ajuns și la evenimentele mondene din Chișinău, mai exact la ultima ediție a Vernisajului Vinului – „Vernisajul Magic”

Ați auzit de Mannequin Challenge? Un trend viral în care toţi participanţii rămân nemişcaţi, asemenea unor manechine, în timp ce altcineva filmează scena. După ce Poliția de Frontieră din Moldova a acceptat provocarea, participanții celei de-a XI-a ediții a Vernisajului Vinului au acceptat-o de asemenea.

Vezi mai jos cum a fost.

Scopul Vernisajului Vinului este de a crește cultura de consum a vinului de calitate și de a crea o platformă de comunicare între vinificatori și consumatori, în cadrul căreia se lansează noi produse și trenduri de consum. La eveniment au participat peste 1200 de pasionați de vinuri și profesioniști din domeniul vitivinicol, iar printre invitații de onoare se numără oficiali și membri ai corpului diplomatic.

Evenimentul a propus publicului degustări cu peste 200 de vinuri selecte de la companiile vinicole producătoare de vinuri de calitate premium, reunite sub brandul de țară Vinul Moldovei. Băuturile au fost prezentate de un număr record de 37 de companii.

Un alt record impresionant înregistrat de Vernisajul Magic este numărul de 50 de vinuri noi, lansate de companii chiar în cadrul evenimentului și puse la dispoziția vizitatorilor în premieră.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente