(foto, video) Atentat într-un târg de Crăciun din Berlin. Un camion a intrat într-o piață

c0efstbw8aabz8p
Foto: Twitter / Zvi Lando ‏/ @zlando

Un camion a intrat în plin în oameni, într-un târg de Crăciun din Berlin. Mai multe persoane sunt rănite. Conform presei germane, este vorba de un târg din centrul Berlinului, unde, în momentul atacului, erau foarte mulţi oameni.

UPDATE: Cel puţin 9 persoane au murit, iar alte 50 de persoane au fost rănite. „Există cel puțin 50 de răniți, (…) unii grav. Există morți”, a spus purtătorul de cuvânt al poliției. Poliţia germană a evacuat piaţa de Crăciun. De asemenea, s-a creat un perimetru speciale pentru persoanele rănite.

Atacul din târgul de Crăciun din Berlin a fost deschis de politiţii drept un „incident sever”. Conform informaţiilor Berlin Morgenpost cel puţin o persoană a murit, iar peste 10 sunt rănite. Poliţia aflată la locul accidentului informează că ar fi vorba de un atac terorist.

Poliţia germană a evacuat piaţa de Crăciun. De asemenea, s-a creat un perimetru speciale pentru persoanele rănite.

Incidentul a avut loc în apropierea bulevardului aglomerat Kurfuerstendamm, lângă Biserica Memorială din centrul capitalei germane. Autorităţile germane i-au în serios în acest moment posibilitatea unui atac.

Așa arăta Târgul de Crăciun:

proxy

 

c0ekflzweaavo3t

c0ehsmexuaawf5q

c0eitmsxcaeh016

c0eh5fnwgaa1wzg

 


 

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente