(foto) Iată cine sunt câștigătorii Balului Brazilor din acest an. Cât a costat cel mai frumos brad

collage1

Ediția din acest an a Balului Brazilor a fost o feerie de creativitate și îndemnare din partea participanților. La eveniment s-au licitat 10 brazi din cei 41 realizați de studenți de la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice, de la Universitatea Tehnică a Moldovei, de liberi profesioniști care au făcut parte din Expoziția Brazilor de Crăciun.

Locul I – Bradul intitulat „Moștenirea”, creat de Valentin Bostan, care a fost cumpărat cu 750 de dolari.

brad-loc-1
Foto: Ellene Mocrii

Locul II – Bradul cu titlul „Sky Blue Stories”, din ouă de struț și ouă din lemn, încondeiate în tehnică specială cu miere de albine de Ecaterina Savițchi, bradul a fost cumpărat contra sumei de 13 100 lei.

brad-loc-2
Foto: Ellene Mocrii

Locul III a fost împărțit de către Vasile Donciu, care a creat bradul „Moldova”, cumpărat cu 3000 de lei și Cristina Zolotaia, creatoarea bradului cu titlul „Bate vîntul pe-nserat și-mi aduce dor de sat”, procurat cu 5500 de lei;

brazi-3
Foto: Ellene Mocrii

Alesul Publicului – Bradul numit „Arta Creionului”, realizat din restul de creion ascuțit de Nelly Tașca și a costat 6 000 de lei.

brad-alesul-publicului
Foto: Ellene Mocrii

În total din vânzări s-a adunat peste 96 de mii de lei, bani care vor merge 50% la autorii minunatelor opere, iar 50% în cadrul proiectului Organizației KLumea – Arterapia.

Alți trei brazi speciali, care au fost în afara concursului, au fost licitați cu sume asemănătoare, care au mers 100% în sprijinul a 3 organizații care luptă pentru diverse cauze: Centrul Puzzle Kids, în susținerea copiilor bolnavi de autism; Învingem Fibroza Chistică și Asociația „Suflet generos”.

collage
Foto: Ellene Mocrii

Aici pot fi admirați toți brazii din cadrul Expoziția Balul Brazilor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente