(video) Viața oamenilor din Strășeni apare într-un film a unui regizor din Croația

vanja3
Foto: kinematograf.hr

Daleki susreti (Întâlniri separate în timp) este un film despre o doamnă care ajunge la Strășeni și ajută la îmbunătățirea vieții acolo construind un azi pentru bătrâni și bolnavi, apoi ea revine în Moldova după mai mulți ani vizitând oamenii viața cărora ea le-a schimbat-o.

Prima vizită a lui Vanja în Moldova a avut o întorsătură neașteptată și a devenit o luptă lungă pentru a-i ajuta pe cei bolnavi și bătrâni de pe marginea societății moldovenești. Această luptă a avut ca rezultat crearea unui azil la Strășeni.

Photo Credit: www.kinematograf.hr
Photo Credit: www.kinematograf.hr

Astăzi, după mai mulți ani după ce s-a întors în Croația, Vanja se pregătește pentru întoarcerea în Moldova și reuniunea cu oamenii pentru care ea a devenit atât de profund atașată. În aceste întâlniri scurte Vanja dezvăluie lumile interioare ale interlocutorilor, trăirile lor, diferențele și sentimentele pe care le au unul pentru celălalt. Acesta este un film despre natura universală a conexiunilor umane, indiferent de vârstă și de cultură; este un film despre beneficiile de empatiei, respectului și grijii.

Photo Credit: www.kinematograf.hr
Photo Credit: www.kinematograf.hr

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente