(video) Proiectul Mevv va susține un spectacol acustic LIVE pentru cei mai înrăiți fani

unnamed

În toiul sărbătorilor de iarnă, când toți caută un loc cât mai călduț și distracții cât mai familiale, Mevv sărbătorește Un AN de la lansarea oficială a proiectului Mevv Acoustic. Cu această ocazie te invită la un spectacol de petrecere, cu șampanie, muzică și atmosferă de familie cu genericul „Un an în familia Mevv Acoustic”.

Acum un an, 26, 27 decembrie, Mevv împreună cu chitaristul jazz Dan Brumă și echipa Teli au dat start unui nou proiect muzical Mevv Acoustic, care are menirea să îmbine muzica cu teatrul și să dezvolte în spectatori pasiunea de a crea pe viu un show împreună cu artiștii de pe scenă.

În contrapunct cu principiul proiectului, de a crește cu fiecare spectacol aproape dublu, atât în numărul de spectatori cât și de a aduce un show cât mai original și diferit de precedentul, Mevv Acoustic 1 AN este un spectacol – sărbătoare (party) pentru un număr mai restrâns de oameni și va fi pe data de 28 decembrie 2016 (cu doar câteva zile înainte de revelion) la Teatrul Alexe Mateevici, str. Sciusev 93, ora 19-00.

 

 

Ne-am gândit conceptual ca să organizăm aniversarea proiectului Mevv Acoustic anume în locul de unde a început toată aventura, acolo unde am primit acordul și votul de încredere al spectatorului – că acest concept poate exista și poate fi dezvoltat într-un proiect mare” relatează Mevv.

Dan Brumă, chitaristul proiectului, este de părerea că „după Mevv Acoustic #4, unde am avut în față aproximativ 500 spectatori, mă voi simți ca într-o familie unde au venit doar cei ai apropiați oameni la Aniversarea proiectului, și cel mai probabil că-i voi cunoaște pe toți pe nume.”

Așa că dacă dorești să-ți creezi o sărbătoare mai specială și ție și celor mai apropiați oameni în ajun de revelion, cu siguranță Mevv Acoustic 1 An este cea mai bună soluție.

 

 

Atenție! Deoarece familia este ceva care necesită intimitate, locurile sunt Foarte Limitate – DOAR 50 de BILETE în vânzare.

Biletele le puteți găsi la 067128817 sau pe www.iticket.md

Proiectul muzical Mevv Acoustic a apărut la finalul lunii decembrie anul 2015 și descinde dintr-un experiment muzical inițiat de Mevv și chitaristul jazz Dan Brumă. La începutul anului 2016 Spectacolul LIVE Mevv Acoustic #1 a fost jucat în sala Teatrului Alexe Mateevici de 5 ori, iar în primăvară, Mevv Acoustic #2 – de două ori consecutiv în aceeași sală, biletele fiind de fiecare dată SOLD OUT.

În luna iunie are loc Spectacolul LIVE Mevv Acoustic #3 la Teatrul E. Ionesco, la cca 400 spectatori, iar în octombrie curent – Mevv Acoustic #4 a avut loc la Teatrul Ginta Latină, la cca 500 spectatori.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente