Un tânăr din Moldova a suferit un grav accident rutier în SUA și are nevoie de ajutorul vostru

sergiutabirta
Foto: Sergiu Tabirta

La 12 decembrie, tânărul din Moldova, Sergiu Tabîrța a suferit un grav accident rutier pe autostrada din Ohio, lângă Delware, după ce două semi-camioane s-au ciocnit.

Acum acesta se află la Grand Hospital din Columbus, Ohio, doctorii i-au amputat amândouă picioare de la genunchi în jos, are o mână ruptă și fața mutilată.

Prietenii săi au pornit o campanie pe GoFundMe pentru a-l ajuta, iar în mai puțin de 3 ore s-au strâns 35 din 50 mii de dolari necesari pentru cheltuielile de spitalizare. Puteți DONA aici: Ajutați-l pe Sergiu

Aici vedeți informația despre accident transmisă de către NBC4

Photo Credit: nbc4i.com
Photo Credit: nbc4i.com

Din 2014 până în prezent Sergiu se află în SUA. „Sergiu este un băiat cu o inimă foarte mare, cu mult bun simț și omenie. Dacă ai o problema, ai nevoie de ajutor , el este cel care te ajută cu siguranță. Nu contează dacă ești prieten cu el, sau nu-l cunoști, dar el cu siguranță din puținul pe care îl are îl va împărți cu tine” spun prietenii despre Sergiu”.

Photo Credit: Ionela Nicolaescu
Photo Credit: Ionela Nicolaescu

Pe profilul de Facebook, Sergiu scrie despre el că e „a little kid with big dreams”, astfel prietenii lui vă roagă să-l ajutați să-și continue drumul spre aceste visuri mari.

Revenim cu detalii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente