(video) Vrei să faci un cadou inedit de Crăciun? Moldcell îți oferă telefoane cu reducere de -40%

fericirea

Dacă ești în căutarea darurilor de Crăciun pentru persoanele dragi, ai șansa să le găsești în magazinele Moldcell! Pentru că în toate magazinele directe Moldcell din țară sau online poți procura peste 20 de dispozitive Samsung, LG, HTC și Lenovo cu reduceri de până la 40%. Iar pentru ca apropiații tăi să beneficieze din plin de posibilitățile noului smartphone, ai Giga ofertă de la Moldcell cu foarte mult Internet inclus.

Giga oferta de doar 110 lei este exact necesarul pentru comunicarea cu apropiații din toată lumea:

  • 3 Gb de Internet
  • Vorbești nelimitat în rețea
  • 120 de minute naționale sau internaționale

În afară de cele 20 de modele la preț redus, mai poți cumpăra în rate cele mai moderne dispozitive:  Samsung Galaxy J3 sau General Mobile 4G. Ambele au un display de 5 inch, Samsung Galaxy J3 este Dual SIM, iar General Mobile 4G, poate face fotografii panoramice cu o cameră de 13 Mp! Un Samsung Galaxy J3 îl poți obține cu doar 99 de lei lunar, la Abonament, iar un General Mobile 4G cu 169 de lei/lună.

 

 

Dacă planifici să-ți surprinzi cu adevărat apropiații, pune-le sub pomul de Crăciun un HTC Desire 630  (269 lei lunar) sau Samsung Galaxy A7  (599 lei/lună). Cele două dispozitive de top sunt, în ajunul Sărbătorilor de Iarnă, accesibile ca niciodată, împreună cu Abonamentele Moldcell.

Fii tu Moș Crăciunul familiei!

#fericireaEaici

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente