Automobile, televizoare și seturi de cadouri – premiile de iarnă de la Moldtelecom

tombola-600×400-ro

Iarna aceasta te bucuri de surprize pentru că „Tombola Anului” de la Moldtelecom continuă. Cîștigă unul din premiile puse în joc, precum automobil, televizor sau un set cu cadouri și trăiește cu adevărat farmecul sărbatorilor de iarnă. Alege până pe 15 ianuarie 2017 serviciile de Internet, Televiziune Digitală de la Moldtelecom sau serviciile de telefonie mobilă Unite și participă la ”Tombola Anului”.

Combină orice abonament la serviciile de Internet Fix cu unul din pachetele de Televiziune Digitală – Premier, Univers sau Extra și ai reducere pe viață – 80 lei pentru plata lunară a abonamentului. Cadourile sunt cu adevărat plăcute atunci cînd sunt și multe, de aceea conectarea celui de-al doilea și al treilea televizor este absolut gratuită.

În cadrul Tombolei au mai rămas premii precum:

  • premii zilnice – seturi de cadouri ce conțin: rucsac, umbrelă, cană termos și cartela Unite cu internet;
  • premii săptămînale – televizoare;
  • premii de valoare – 2 Automobile Chevrolet Aveo.

Până în prezent au fost deja oferite 8 biciclete și 1 automobil din cele 3 inițial puse în concurs.

 

mdt

 

Bucură-te de toți oamenii dragi alături vizionând cele mai frumoase filme de Crăciun, emisiuni cu tematică specială, desene animate captivante la Televiziunea Digitală de la Moldtelecom. Ai 154 de canale TV, dintre care 22 în format HD, funcții interactive – pauză, reluare, înregistrare, ghid electronic de programe precum și serviciul Multiscreen inclus în abonament pentru o experiență inedită de vizionare a televiziunii obișnuite.

Extragerile în cadrul Tombolei, vor fi efectuate conform graficului indicat în Regulament, iar câștigătorii vor fi contactați de reprezentanții companiei. Regulamentul tombolei este disponibil în varianta electronică pe site-ul www.moldtelecom.md.

Toți cei care fac parte din cea mai mare rețea națională – Moldtelecom, avînd conectat unul din serviciile de: telefonie fixă, telefonie mobilă, internet fix, internet mobil şi televiziune digitală se bucură de o reducere de 20% la abonamentele Unite, pe viață.

Pentru detalii sună acum la 1181.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente