TV pe smartphone, tabletă sau laptop gratuit

600×400-grauit-ro

Tot ce îți place cel mai mult îți este acum la dispoziție. Acum ai la îndemână posturi televizate în direct pe smartphone, tabletă sau laptop ca să urmărești emisiunile preferate oricând și oriunde ai fi.

Activează serviciul Multiscreen Go în perioada 1 decembrie – 15 ianuarie și delectează-te cu programe, emisiuni și filme care vor satisface orice gust. Moldtelecom îți oferă, de sărbători, serviciul Multiscreen Go gratuit până la 31 martie 2017.

Ai un număr impresionant de canale în format HD și SD, care îți vor pune la dispoziție un conținut special în cea mai feerică perioadă a anului. Vizionează împreună cu prietenii filme cu tematică de Crăciun, emisiuni cu personalități remarcabile, știri, desene animate pentru copiii tăi oriunde ați fi, în vizită la prieteni, transport sau la plimbare.

Serviciul Multiscreen Go este disponibil tuturor abonaților oricărui operator din țară și poate fi accesat printr-o simplă conexiune la Internet: WiFi, 3G sau 4G.

Înregistrarea serviciului Multiscreen Go poate fi efectuată prin completarea cererii online. La adresa de e-mail vor fi expediate loginul și parola, necesare pentru utilizarea serviciului.

Descarcă aplicația Multiscreen Go, din magazinele Play Store pentru Android și App Store pentru iOS disponibilă pe smartphone și tabletă, sau achiesează http://multiscreenwebtv.moldtelecom.md/ pentru laptop și sisteme PC.

Pentru mai multe detalii accesează MultiscreenGo sau apelează 1181.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente