(video) Unde-s tinerii. Gheorghe Tîmbur, tânărul antreprenor care aduce pe piață biscuiții din cânepă

gheorghe

La 19 ani trebuia să ia o decizie: facultatea sau altceva? A preferat să meargă pe drumul antreprenoriatului și a deschis o patiserie la Nisporeni. Acum, Gheorghe Tîmbur ne îndeamnă să ne alimentăm sănătos, iar pentru aceasta aduce pe piață un produs inovativ – biscuții din cânepă.

A început cu chifle, dar și-a dorit mereu să investească în industria cânepei. Astfel au apărut biscuiții Biscanna – biscuiți produși pe bază de cânepă, fără zahăr, iar în dependență de tip, cu stevie, fructoză sau făină din struguri. Cânepa o cumpăra atât din Moldova cât și din România. Nu exportă încă, dar plănuiește în viitorul apropiat.

Producerea are loc la Nisporeni, acolo unde lucrează o echipă de patru femei atât pentru patiseria din oraș, cât și pentru producerea noilor biscuiți, iar la Chișinău, Gheorghe se ocupă de treburile administrative împreună cu un prieten.

US_flag_48_stars.svgAcest articol este finanțat de un grant oferit de Departamentul de Stat al SUA. Opiniile, constatările și concluziile din articol aparțin autorului și nu reflectă neapărat cele ale Departamentului de Stat al SUA.

Taguri: #Unde-s tinerii
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente