(video) Galele X Factor: Marcel Roșca a avut un camion de emoții și o prestație impecabilă

14813135577b563499

Marcel Roșca, elevul lui Horia Brenciu, emoții imense pe scenă. În prima Gală LIVE, din sezonul VI de la „X Factor”, tânărul moldovean a cântat melodia interpretată de Delia feat. Kaira – Pe aripi de vânt.

Marcel Roşca are o misiune grea în această seară. Horia Brenciu a ştiut cum să îl antreneze, şi are de urmat un sfat sfânt: „Trebuie să fii soft, sexy cool şi low pe piesa asta”.

Extrem de energic, aşa cum îl ştim, mentorul sau i-a oferit clipe de neuitat, în timpul repetiţiilor, ca un tătic grijuliu. „Horia m-a dat cu capul de podea”, mărturiseşte Marcel, amuzat. Fireşte, a fost o glumă. „Astăzi i-am dat cu mătura după spate”, povestește juratul, amuzat de întreaga situație. „Ăsta e anul meu, să merg până la capăt să câştig X Factor”.

Delia: „Horia, felicitări pentru alegerea muzicală. Atât de bine i-a venit piesa asta. Zici că a fost scrisă pentru tine. Bravo! Mi-a plăcut mult!

„Marcel Roşca nu mi-ai plăcut deloc. Ai fost senzaţional! A fost cea mai bună apariţie a ta de la X Factor. Vreau să îmi cer iertare pentru bătăile pe care ţi le-am aplicat. Dacă vei trece în etapa superioară, bătăile se vor înmulţi”, glumeşte mentorul său.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente