(foto) „Kozlovna” îți face sărbătorile de iarnă mai frumoase

diez

Sărbătorile de iarnă sunt cele mai plăcute și cele mai îndrăgite de majoritatea oamenilor. Anume în această perioadă ne adunăm împreună cu cei dragi să ne distrăm, să discutăm despre cele întâmplate în timpul anului și, desigur, să ne înfruptăm cu bucate de pe masa de sărbătoare.

Dacă vreți să petreceți sărbătorile de iarnă într-o atmosferă plăcută și caldă, atunci restaurantul „Kozlovna” este alegerea perfectă.

„Kozlovna Ceska Pivni Restaurace” este un local nemaipomenit, cu o istorie frumoasă și unic în stilul său. Fiind sora mai mică a restaurantului „Kozlovna” din Praga, aceasta reprezintă o insulă mică a culturii cehe în inima capitalei noastre.

1

Conducerea restaurantului și administrația acestuia este recunoscătoare că are onoarea de a reprezenta cultura cehă în Republica Moldova, cu o bucătărie bogată și variată. Atât adevărații cunoscători ai acestei culturi, cât și solicitanții de noi delicii culinare vor aprecia bucatele tradiționale cehești și acest proiect conceput de specialiști cehi, în care totul este dosebit.

Din cele mai vechi timpuri se cunoaște că berea este un simbol relevant al Republicii Cehe. La „Kozlovna” poți savura această băutură spumoasă, pregătită conform rețetelor tradiționale cehe. Toți cei care vin aici au ocazia de a gusta, în exclusivitate, berea mărcii renumite Kozel într-un asortiment larg și la un preț accesibil.

2

O altă caracteristică care trebuie menționată este atmosfera specială din restaurant. Mobilierul confecționat din lemn de cea mai înaltă calitate și elementele de design unice transformă „Kozlovna” într-un un refugiu original și frumos.

Muzica LIVE de calitate reprezintă o altă surpriză care le va face seara oaspeților mai plăcută și mai prietenoasă.

4

Îndată ce îi treci pragul restaurantului, te pomenești într-o atmosferă căldă și primitoare. Personalul mereu se străduie să-și surprindă plăcut clienții, să le facă sărbătorile deosebite și interesante.

Petreceți sărbătorile de iarnă la „Kozlovna”! Aici veți avea parte de dispoziție bună, de o masă bogată de sărbătoare și de clipe magice, pe care le veți ține minte mult timp înainte. Bucurați-vă de momente de neuitat alături de cei dragi!

6

m_v_0759

5

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente