Doar o singură echipă din România s-a calificat în primăvara europeană

astra1
Foto: Stiri Non Stop

Seară istorică pentru echipa Astra Giurgiu, campioana României merge în primăvara europeană după un scenariu fabulos în ultima etapă a fazei grupelor.

Echipa Astra Giurgiu s-a calificat în 16-imile de finală ale Europa League, după ce a remizat, joi, pe Arena Naţională, scor 0-0, cu AS Roma, în ultima etapă a grupei E a competiţiei.

Giurgiuvenii au ajuns în faza următoare a Europa League şi pentru că în celălalt meci din grupă Austria Viena a fost învinsă. Formaţia Viktoria Plzen a învins pe teren propriu, cu scorul de 3-2, echipa Austria Viena, într-un meci în care au egalat apoi au preluat conducerea în inferioritate numerică şi după ce a fost condusă cu 2-0.

Iată clasamentul final al grupei E

astra

Steaua București, din păcate, nu a reușit să se califice după ce a cedat cu scorul de 2-1, în deplasarea din Spania, în meciul cu Villarreal.

În următoarea fază a competiției Astra ar putea da peste echipe ca: Fenerbahce, APOEL, St Etienne, Zenit Petersburg, Athletic Bilbao, Ajax Amsterdam, Shakhtar Donetsk, Schalke 04, Fiorentina, Sparta Praga, sau Osmanlispor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente