(video) Unde-s tinerii. Cum se îmbină școala, voluntariatul și modellingul în viața Mădălinei Jioară

15387545_1458519227510556_1150441438_o

Îi place să zâmbească și a făcut din asta un hobby, iar mai mult decât atât, e sigură că doar așa va putea contribui la o lume mai bună. Mădălina Jioară învață în clasa a 11-a, dar deja este implicată în multe activități. E președinta unei comisiei în cadrul Consiliului Local al Copiilor și Tinerilor, voluntară la aproape toate evenimentele din oraș, iar în paralel cochetează și cu modellingul.

Pe lângă toate activitățile de la școală și din afara ei, Mădălina este foarte talentată. Desenează, cântă la pian, la flaut și cu vocea. Pe la 13 ani începea să-i atragă atenția și lumea modei. Îi părea frumos ce se întâmplă pe podium. La 16, a decis că vrea să facă parte din această lume, motiv pentru care a început să studieze la o școală de modelling.

A participat la câteva prezentări acasă, iar recent, Mădălina a pășit și pe podiumul din România. Fiecare ieșire a învățat-o să privească modellingul dincolo de tabloide, să-i înțeleagă esența și importanța.

US_flag_48_stars.svgAcest articol este finanțat de un grant oferit de Departamentul de Stat al SUA. Opiniile, constatările și concluziile din articol aparțin autorului și nu reflectă neapărat cele ale Departamentului de Stat al SUA.

Taguri: #Unde-s tinerii
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente