Spiritul de Crăciun și aroma de ceai într-un nou concert al trupei Pata de Ceai

pata_de_ceai_studio_v05

În ajun de Crăciun, pe data de 22 decembrie, începând cu orele 19:00, în localul Barbar (fostul pub 513), trupa Pata de Ceai te invită la un concert muzical diferit de tot ce a fost până acum.

Conceptul Pata de Ceai & Friends – are scopul de a oferi publicului o atmosferă degajată însoțită de interpretarea live a pieselor din repertoriul trupei în stil jazz și indie. Este o invitație în salonul trupei, acolo unde muzica devine ceva familial.

Pe lângă muzică, participanții vor putea admira expoziția de fotografie cu tematica – #IarnădeCeai, creată cu ocazia concertului și susținută de Cocoșul Roșu, cât și lucrări create de tinerii artiști autohtoni expuse de Galeria de Artă OU.

De asemenea, toți cei prezenți la eveniment, se vor putea încălzi cu ceaiuri aromate și îndulci cu bunătăți pregătite special, pentru a aduce mai aproape de toți spiritul și fericirea sărbătorilor de iarnă.

Organizatorii concertului Pata de Ceai & Friends: Winter Session, tind să promoveze cultura și talentele tinere printre rândurile celor, care știu să aprecieze arta și își doresc să petreacă timpul creativ alături de prieteni.

Locația: Localul Barbar (fostul pub 513), str. M. Eminescu 56.

Pentru mai multe detalii accesați Pagina de Facebook a evenimentului

Pata de Ceai – este o trupă tânără formată din 5 membri (Sandu și Cristian Bantaș, Igor Terschii, Laurențiu Coțaga și Cristina Lazariuc) fondată în anul 2016, care a reușit deja să susțină câteva concerte și să captiveze publicul prin specificul pieselor interpretate.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente