Te invităm la teatru! Te poți delecta cu o dramă și o comedie care te vor ajuta să ieși din rutina cotidiană

fatada-2

Teatrul Național Eugene Ionesco anunță pentru 10 decembrie, spectacolul „Oscar și tanti Roz’’, iar pentru 11 decembrie comedia „Arta conviețuitii’’. Începând cu 1 decembrie, pe perioada rece a anului, toate spectacolele vor începe la ora 18.00.

Drama „Oscar și tanti Roz” este o piesă care, deși vorbește despre moarte, inspiră speranță și credință în Dumnezeu, întregul spectacol fiind o odă închinată vieții. Piesa scrisă de Eric Emanuell-Schmitt, în regia lui Petru Vutcărău depășește de fiecare dată așteptările spectatorilor. În rolurile centrale sunt Ala Menșicov (Maestru în Artă) și Ștefan Bouroșu.

 

 

„Arta convieţuirii” este un spectacol montat după piesa „Zeul carnagiului” a scriitoarei Yasmina Reza. Subiectul central este frustrarea vieţii de cuplu. Totul începe în salonul familiei Vallon, unde soseşte cuplul Reille, al cărui băiat l-a lăsat fără dinţii din faţă pe Bruno Vallon. Începutul conversaţiei dintre părinţi este diplomatic, se respectă normele sociale, dar totul degenerează într-o confruntare puternică, din care ies la suprafaţă toate nemulţumirile vieţii de cuplu. „Arta convieţuirii” este o comedie care vă va face să ieşiţi din rutina cotidiană şi să lăsaţi toate problemele la o parte. În distribuție se remarcă talentatul actor Valeriu Pahomi, frumoasa actriță și prezentatoare TV Dana Ciobanu, dar și tinerii actori Anatoli Guzic și Liuba Roman.

 

 

Detalii despre spectacole găsiți pe pagina de Facebook: Teatrul Național Eugene Ionesco.

Informații despre bilete aflați la casa teatrului (telefon 022-233-833 / 079-233-833) sau pe iticket.md.

Vă așteptăm la Teatrul Național Eugene Ionesco – Locul ideal pentru întâlniri!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente