Modem 3G sau 4G cadou de sărbători cu abonamentele Connect de la Unite

connect-600×400-ro

Știm că îți place să navighezi activ și nelimitat pe Internet pentru toate informațiile, posibilitățile și comunicarea pe care le găsești acolo, iar de sărbători în special. De aceea, în rețeaua Unite primești atât internet în pachet, cât nu găsești la alt operator. Alege abonamentul Connect 325 și ai 96 GB pentru a naviga și comunica așa cum îți dorești, iar pentru o atmosferă magică de sărbători, îți oferim la conectare un modem 4G cu WI-FI, cadou.

Fiindcă Unite este cel mai generos în Internet mobil, te bucuri de 50 % mai mult trafic inclus în abonament pentru ca tu să faci tot ce îți place cel mai mult și să trăiești magia în orice acțiune – streaming, descărcare fișiere, jocuri, vizionare filme online, comunicare pe rețele de socializare etc. Mai mult decât atât, navighezi gratuit și nelimitat la viteză de până la 175 Mbps în aria de acoperire 4G+.

De sărbători, atmosfera e cu adevărat feerică pentru că vei comunica și naviga pe internet atât cât îți dorești. La alegerea unui abonament începând cu Connect 125, primești modem cadou, la conectare.

Noi ținem la clienții noștri, de aceea beneficiezi și de un program de loialitate unic, care se aplică după trei luni de aflare în rețea. Astfel, primești bonus de fidelitate, trafic internet mobil gratuit până la 16 GB lunar, în dependență de abonamentul ales.

În plus, acum ai televiziune pe smartphone, tabletă și laptop oriunde te-ai afla și oricând îți doresti cu serviciul Multiscreen Go, care este disponibil tuturor abonaților oricărui operator din țară, iar la conectare din 1 decembrie până pe 15 ianuarie, poate fi utilizat gratuit până pe 31 martie 2017.

Dacă ai deja conectat un serviciu Moldtelecom, primești 20 % reducere la abonamentele Unite, pe viață.

Unite are 96% acoperire teritorială, iar din 2015 a lansat reţeaua LTE 4G+ în Chişinău şi Bălţi, oferind acces la internet mobil, la viteză de până la 175 Mbps. Până în prezent, Unite a reușit să extindă aria de acoperire a reţelei sale 4G+ încă în 10 localități din Moldova: Cahul, Edineț, Comrat, Hâncești, Ialoveni, Rezina, Soroca, Ungheni, Vulcănești și Ceadâr Lunga.

Operatorul național Moldtelecom este unicul din Moldova ce prestează un spectru complet de servicii de telecomunicații de cea mai înaltă calitate – telefonie fixă, telefonie mobilă, internet fix, internet mobil şi televiziune digitală.

Detalii la 1181

www.unite.md

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente