(video) Eroina lui Carla’s Dreams, pe muzica lui Nicolae Sulac. Ascultă parodia celor de la Comedy Zebra Show

23

Comedy Zebra Show în colaborare cu Avantgarde Studio a realizat un cover inedit la hitul „Sub Pielea Mea” pe muzica maestrului Nicolae Sulac.

Echipa de la Comedy a realizat și un clip video pentru piesă, în care îi parodiază pe cei de la Carla’s Dreams. Băieții s-au machiat în stilul celor de la Carla’s, însă au purtat costume naționale și au ales un cadru pitoresc pentru înregistrarea videoclipului.

„Ideea a apărut la spectacolul trecut, când piesa a fost cântată de un membru de-al nostru (solistul din clip, Roman Dumitru). Odată ce a avut un feedback pozitiv, împreună cu echipa ne-am gândit să facem și un videoclip”, au menționat cei de la Zebra Show.

Coverul a fost înregistrat în decursul a două-trei zile, iar clipul video a fost filmat într-o singură zi cu toată echipa Zebra Show, dar și cu eroina clipului, Alina Alexei. Montarea clipului a fost făcută de unul din membrii echipei, Radu Grecu, iar produsul final se bucură de popularitate în mediul online.

Băieții de la Comedy nu au avut însă o reacție din partea celor de la Carla’s Dreams, dar și a Doinei Sulac, însă așteaptă un feedback pozitiv din partea lor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente