Recomandări #diez: 10 modalități de a călători aproape gratuit

young-woman-enjoying-ride-on-an-iconic-cable-car-in-san-francisco-picjumbo-com

Călătoriile în jurul lumii sunt costisitoare și puțini și le permit. Dar, spre fericirea noastră, sunt mai multe posibilități de a călători cu costuri minime. Mai jos, vom încerca să descriem 10 dintre ele:

1. CouchSurfing – o resursă unde sunt adunate anunțuri de la oameni obișnuiți din toată lumea, care oferă locuințe gratuite. Aceștia au o dorință imensă de a cunoaște oameni noi, de a socializa, încât oferă cazare gratuită pentru turiști. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți orașul și să vă găsiți o gazdă potrivită.

2. Help Exchange – este platforma care îți poate asigura pe o perioadă mai îndelungată de timp cazare și masă, în schimbul unei munci. De obicei, sunt câteva ore pe zi. Așa că, caută-ți job-ul pe plac și descoperă lumea.

3. Find a Crew, Vagabond Sailing – pentru cei care iubesc călătoriile pe mare, este o platformă de vis. Tot ce îți trebuie este să știi să faci ceva folositor pentru marinari și să nu ai rău de mare.

4. Turtle Team – cazarea și traiul pe o insulă exotică nu costă atât de mult, dar dacă vă alăturați apărătorilor naturii, atunci ar putea fi și gratuită. În aceste organizații mereu sunt activități care trebuie realizate, bunăoară să observați comportamentul animalelor.

5. Trip Leader for HF Holidays – în cazul în care doriți să călătoriți, dar nu aveți timp pentru o călătorie mai lungă, această resursă v-ar putea ajuta. Trebuie de înțeles doar că mersul pe jos este o plimbare fascinantă, dar una destul de grea, care necesită un anumit nivel de rezistență, precum și echipament turistic.

6. Youth in Action – cei care nu au atins vârsta de 30 de ani și mai au încă dorința de a învăța pot utiliza programul pentru obținerea diferitelor granturi pentru instruire și programe educaționale. Trebuie să alegeți programul și să fiți selectați. Astfel, veți primi gratuit cazare și hrană. Costul călătoriei se rambursează în mărime de 70%, iar studiile sunt gratuite.

7. United Nations Volunteers – voluntarii ONU au posibilitatea să călătorească în jurul lumii și să ajute omenirea în același timp.

8. Conservation Volunteers – această organizație oferă posibilitatea de a călători gratuit și, în același timp, de a ajuta planeta noastră.

9. Proiectul SE7EN – o resursă unde sunt amplasate locuri de muncă pentru voluntari din întreaga lume. Deci, aici veți putea găsi job-ul de vis în orice punct al lumii. De exemplu, studierea rechinilor pe insulele Bahamas. Opțiuni sunt multe, spor la selectat.

10. Oportunități la nivel mondial în fermele ecologice (WWOOF) – perfecte pentru fanii produselor ecologice și ai unui stil de viață sănătos. Aici se oferă mâncare și cazare gratuită în schimbul a șase ore de lucru pe zi.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente