Vin ninsorile! Verifică aderența anvelopelor automobilului tău cu carosabilul, în funcție de viteză

zap2

În 6 din 10 cazuri, accidentele rutiere au loc din cauza anvelopelor uzate, care nu au o aderență bună cu carosabilul. În fiecare zi, ne confruntăm în trafic cu situații de accidente rutiere. În astfel de situații, poți fi salvat doar de frâna și anvelope de iarnă calitative. Asigurați-vă că sunteți pregătit pentru perioada de iarnă și că aveți pneuri la un preț imbatabil de la ZAP, plus un lichid de 5 litri de spălare parbriz gratuit.

Săptămâna aceasta, meteorologii au transmis că va ninge în toate regiunile republicii, inclusiv în Chișinău, iar minimum în termometre va ajunge la -9 grade celsius.

În aceste condiții, autoritățile îndeamnă șoferii să-și echipeze corespunzător automobilul pentru circulație, o atenție deosebită urmând a fi acordată anvelopelor.

Anvelopele sunt singurele zone de contact pe care autoturismul îl are cu suprafața carosabilului, de aceea starea acestora este importantă pentru un șofat în siguranță.

Specialiștii în domeniu recomandă schimbarea anvelopelor de iarnă uzate dacă adâncimea profilului de rulare este sub 4 mm. În caz contrar, scade considerabil performanța anvelopelor și aderența.

zap1

Fiți atenți: în portbagaj nu aveți o viață de rezervă! Acasă vă așteaptă familia și oamenii dragi.

Intră acum pe ZAP și cumpără la un preț redus anvelope de iarnă de care ai nevoie, dintr-o listă de peste 1100 de modele de la peste 55 branduri și cu garanție oficială. Anvelopele sunt livrate gratuit în Chișinău și pe tot teritoriul republicii.

La fiecare comandă se oferă gratuit 5l de lichid de spălare parbriz. Pentru detalii: consultanții ZAP vă sunt la dispoziție prin live chat, la nr. de telefon 022 100 200, email: [email protected] sau la adresa str. București 59, mun. Chișinău.

ZAP este brand-ul care reunește o gamă completa de produse IT, foto & video, TV și electrocasnice, susținută și de vânzarea anvelopelor si polițelor de asigurări. Compania înființată în anul 2011 este prezentă exclusiv în mediul online și simplifică viața clienților săi, asigurând o livrare rapidă a gamei sale de produse în orice colț din Republica Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente