(foto) Cum arată „şcoala Harvard“ a lui Moş Crăciun? Sute de cursanți din toată lumea învață secretele personajului

646×404
Foto: adevarul.ro

„Harvard of Santa Schools“ a instruit în acest an peste 200 de cursanţi care vor să devină Moş Crăciuni autentici. Şcoala a fost fondată în 1937 şi este recunoscută pe plan internaţional ca cea mai longevivă instituţie de acest gen din lume.

Pentru a fi Moş Crăciun se pare că este nevoie de mai mult decât un simplu costum roşu şi o barbă albă. De aceea, în fiecare an, sute de aspiranţi la titlul de Moş Crăciun urmează un curs intensiv de trei zile la „Harvard of Santa Schools“ din America. Mai mult de 200 de bărbaţi şi femei din întreaga lume au învăţat cum să interpreteze rolul lui Moş Crăciun cât mai autentic, scrie adevarul.ro.
the-school-whose-current-dean-is-ex-santa-school-alumnus-thomas-valent-pictured-was-founded-in-1937-and-is-internationally-recognised-as-the-longest-running-school-of-its-kind-in-the-world
Aceştia au fost instruiţi cum să facă jucării pentru cadourile copiilor şi cum să se comporte când merg prin centrele comerciale şi pieţele din întreaga lume, scrie businessinsider.com. Cursul, care s-a derulat în perioada 18-20 noiembrie, a fost deschis atât moşilor singuri, dar şi cuplurilor care şi-au dorit să devină domnul şi doamna Crăciun.
more-than-200-aspiring-santas-attended-a-three-day-series-of-classes-at-the-charles-w-howard-santa-claus-school-in-michigan-us
Şcoala a fost fondată în 1937 şi este recunoscută pe plan internaţional ca cea mai longevivă instituţie de acest gen din lume.
santa
„Este un privilegiu să fii Moş Crăciun“, a spus Thomas Valent, actualul decan al şcolii, împărtăşind o parte din secretele dezvăluite în cadrul cursului:

santa23
santa1
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente