(foto) Povești de iarnă în fotografii. Portrete feerice cu roșcate și o vulpe ce par a fi rupte de realitate

p4

Alexandra Bochkareva este o fotografă ce adoră să lucreze cu modele roșcate. Noi vă invităm să admirați seria de fotografii de toamnă și iarnă, unde găsim portretele la două frumusești roșcate Olga și Polina și o vulpe instruită – Alice.

Navigând pe contul Alexandrei de pe 500px.com observăm că preferă să lucreze cu modele pistruiate și roșcate. Iar, în galeria ce urmează vă veți convinge de acest fapt.

Iată povestea vizuală care trebuie imaginată de cel care priveşte fotografiile: În dumbravă fetele Polina şi Olga se întâlnesc cu vulpea roşie. Specia aceasta de vulpe este considerată dăunătoare populaţiei de mamifere şi păsări native. În latină se numeşte Vulpes vulpes. Este inclusă în lista „celor mai rele 100 de specii invazive din lume”. Însă vulpea din fotografii este instruită să stea în braţele fetelor roşcate. Sau să se apropie de buzele unei fete cu cozi împletite. Vulpea se numeşte Alice.

Alexandra Bochkareva este o artistă din St. Petersburg, care și-a început cariera în 2012, după ce a născut. Era plină de energie după maternitate. Primele modele ale Alexandrei erau membrii familiei şi prietenii. Pe măsură ce timpul a trecut şi-a dezvoltat un stil unic, care combină frumuseţea omenească şi elementele naturale.

p8

p1

p2

p3

p4

p5

p6

p7

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente