Moldo Crescendo Trio: Concert de muzică clasică unde achiți cât consideri. Când și unde va avea loc

15135831_1817549561835494_4326986172923685862_n

Achită cât consideri, la sfârșit – acesta este formatul în care va avea loc concertul din data de 7 Decembrie de la Sala cu Orgă. Trei membri ai proiectului Moldo Crescendo au format un Trio pentru a participa la concursul-festival „M ist fur Mozart” din Cluj-Napoca, iar înainte de asta vor cânta la Chișinău și București.

În data de 7 Decembrie la ora 19:00, la Sala cu Orgă va avea loc concertul „Moldo Crescendo Trio” unde Dan-Iulian Druțac (vioară), Constantin Borodin (violoncel) și Marcel Lazăr (pian) vor interpreta trio-uri de W.A.Mozart și S.Rachmaninoff.

Dan-Iulian Druțac este student la Guildhall School of Music and Drama la Londra, Constantin Borodin este student la Universitatea de Muzică din București iar acum este bursier Erasmus la conservatorul din Ghent, Belgia, iar Marcel Lazăr a absolvit în acest an Academia de Muzică din Cluj-Napoca, în anul trei fiind și el bursier Erasmus la Salzburg, Austria.

Achită cât consideri, la sfârșit – inspirați de Amanda Palmer, ne întrebăm cum putem oferi ocazia ca publicul nostru să plătească pentru muzică și nu cum îi facem să plătească. Dorim să vă lăsăm pe voi să decideți cât costă biletul la concert.

Pagina de Facebook a evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente