(video) Unde-s tinerii. Mihaela Șerpi, Orhei: Voluntariatul înseamnă curaj și nebunie frumoasă

00022-00_00_13_39-still003

Nu este prima oară când mergem să căutăm tineri la Orhei, iar motivul e comunitatea tinerilor de acolo, care este cu adevărat activă. Astăzi, o cunoaștem împreună pe Mihaela Șerpi, o tânără plină de „curaj și nebunie frumoasă”.

Centrul de Tineret Orhei, Fondul pentru Tineri Orhei, Asociația Umanitară „Filantropia Creștină”, Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor, Y-PEER, Clubul de lectură „Citesc, deci sunt sexy”, Centrul de incluziune și instruire a copiilor cu dizabilități „Vino și Vezi”, Grupul de Inițiativă „Orheiul Meu”, proiectul #VisitOrhei – pentru toate aceste activități își împarte tânăra noastră energia și timpul, pe lângă faptul că este elevă în clasa a 12-a, iar în foarte scurt timp se va afla față în față cu alegerea pentru viitoarea carieră.

Dacă pare halucinant, să știți că nu e așa, iar Mihaela ia din toate activitățile tot ce-i mai bun pentru dezvoltarea sa, dozând foarte bine câteva abilități primordiale pe care orice tânăr activ ar trebui să le ia în considerare.

Mihaela este convinsă că nimic nu este greu atât timp cât există voință și un pic de nebunie tinerească, motiv pentru care își încurajează semenii să facă o diferență în comunitatea lor.

US_flag_48_stars.svgAcest articol este finanțat de un grant oferit de Departamentul de Stat al SUA. Opiniile, constatările și concluziile din articol aparțin autorului și nu reflectă neapărat cele ale Departamentului de Stat al SUA.

Taguri: #Unde-s tinerii
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente