Antreprenoriatul feminin în Moldova: între ambiție și inovare la GEW2016Moldova

1
Foto: assets.entrepreneur.com

Pentru al treilea an, GEN Moldova celebrează Antreprenoriatul Feminin. Astfel, cea de-a doua zi a Săptămânii Globale a Antreprneoriatului – GEW2016Moldova este dedicată întreprinzătoarelor care și-au luat soarta în mâini, curajoaselor care luptă în fiecare zi cu provocări, antreprenoarelor din Republica Moldova, care vor putea participa la GEN Women Conference.

„Când spui antreprenoriat feminin faci referință, în primul rând, la ambiție și inovare, care, pusă în corelație cu niște input-uri, începând cu cele umane și finisând cu cele financiare și materiale, adaugă valoare societății noastre. Inovarea în rândul femeilor pare să ia amploare și să determine apariția unor produse și servicii noi, metode inovaționale de producere, promovare creativă și respectiv noi piețe de desfacere”, susține Marina Gospodarenco, Ambasadoare GEW2016Moldova și responsabilă pentru organizarea celei de-a doua zi a săptămânii.

1

Astfel, participantele vor putea beneficia de traininguri, workshopuri, sesiuni de network oferite de Mihaela Stroe, Viorica Rumleanschi, Olesea Fortuna, Marina Gospodarenco, Alla Donțu.

Subiectul Conferinței este „Managementul personal” și vor fi abordate teme precum Completarea Declaraței impozitului pe venit CET14, Calcului contribuțiilor și impozitului pe venit aferent salariului, Comunicare personală.

Evenimentul va avea loc în cadrul Academiei de Studii Economice a Moldovei, blocul F, 203. Doritoarele de a se înscrie o pot face completând formularul de participare.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente