A fost ales președintele de alternativă! Cine este acesta

final-1234

Emisiunea „CANDIDAT”, moderată de Natalia Morari și difuzată la TV7, a ajuns la final, iar cetățenii și-au ales candidatul de alternativă pentru funcția de președinte al țării. În cadrul proiectului, a fost simulată o campanie prezidenţială cu dezbateri politice televizate la care au participat 12 candidaţi.

În fiecare miercuri, candidații de alternativă au avut posibilitatea să-și expună ideile și proiecte pe care le-ar realiza dacă ar deveni președinte al Republicii Moldova. De asemenea, aceștia au sesizat cele mai importante probleme cu care se confruntă țara noastră și au identificat soluții.

Marea confruntare a fost dată între Angela Frolov și Ștefan Gligor. Telespectatorii au avut trei alternative prin care au putut să-și voteze favoritul: SMS la numărul scurt 7077, o posibilitate oferită de StarNet și votul online oferit de #diez.md. Iată care sunt rezultatele finale:

 

rezultate-preliminare-09-11-16__________14_00338

Potrivit acestora, președintele de alternativă al cetățenilor este ŞTEFAN GLIGOR.

 

candidat-cover-stefan

34 de ani

Ocupaţie: avocat.

Studii: Facultatea de Drept, Universitatea Liberă Internaţională din Moldova; Studii Europene la Colegiul Europei.

Sloganul: Rămânem acasă.

Pe 16 noiembrie, veți avea posibilitatea să urmăriți ultima ediție a emisiunii „Candidat” unde îi veți vedea pe toți cei 12 participanți. De asemenea, potrivit scopului proiectului, câştigătorul urmează să aibă o dezbatere televizată cu preşedintele ales de către întregul popor.

#Va accepta liderul PSRM, Igor Dodon, o confruntare directă cu președintele de alternativă ? 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Cristina Aramă
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente