(video) Urmărește LIVE prezentarea proiectelor și premierea câștigătorilor Startup Weekend Moldova 2016

polina

În perioada 11-13 noiembrie se desfășoară cea de-a VIII-a ediție Startup Weekend Moldova, cel mai așteptat eveniment antreprenorial din Moldova. Echipe formate din programatori, specialiști în design grafic, managementul proiectului, marketing și alte domenii, atât începători, cât și cu experiență, au parte de ocazia unică a construirii unui produs real, începând de la etapa de validare a ideii, până la crearea unui prototip și dezvoltarea planului de afaceri.

Proiectele asupra cărora se lucrează în cadrul ediției curente sunt prezentate mai jos, iar Privesc.eu oferă posibilitatea de a urmări în direct prezentările finale ale echipelor duminică, 13 noiembrie, începând cu ora 16.00.

DataMinerio
Data management platform, o platformă de management al datelor pentru detectarea demografică a utilizatorilor și folosirea datelor pentru sporirea unei interacțiuni eficiente cu utilizatorul.

Virtual Psychologist ChatBot (not final name)

Bot, psihologul virtual care le va oferi asistență persoanelor să înțeleagă care sunt problemele cu care se confruntă și le va sugera soluții, precum găsirea unui profesionist care să-i ajute.

Odimma
Aplicația care va contribui la realizarea visurilor, trimițând zilnic notificări despre starea acestuia, precum și o analiză a veniturilor, alocând un buget minim la anumite intervale de timp. Totodată, prin intermediul aplicației, visurile vor fi împărtășite cu prietenii, pentru ca acestea să fie realizate ai rapid.

Canery Flow

Își propune să ajute managerii de produs să livreze în mod personalizat unui public specific, activând funcționalități specifice printr-un singur click.

On way

Aplicația prin care vor fi conectate persoanele ce au interese și visuri similare în domeniul muzical.

EasyGo
Aplicația care permite achitarea electronică a costului călătoriei în transport public în locul achitării în numerar.

BizzFarm
Crește-ți produsele proprii în grădina Fermierului. O platformă care conectează consumatorii de rând cu fermierii care cresc legume și fructe, oferind posibilitatea consumatorului de a alege concret tipul și cantitatea produsului ECO pe care dorește să-l consume! BizzFarm își propune să garanteze calitatea produsului și să ofere serviciul de livrare către consumator.

Chatmoose
Reach your chatbot subscribers and benefit from feedback.

Quick Order

Aplicație mobilă pentru a comanda bucatele din meniu în mod mai rapid într-un loca.

Catalog

Aplicația prin care va fi generat un catalog de opere de artă și/sau fotografii.

Startup Weekend Moldova este organizat de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC și Tekwill cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) în cadrul Proiectului de Dezvoltare a Centrului de Excelență în Domeniul TIC, în parteneriat cu Orange Moldova, IBM România, iHUB, Microsoft, Simpals, BBU Startup School. Parteneri media: Agora, Allmoldova, Diez, Fest.md, Joblist, Numbers.

Taguri: #USAID Moldova
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente