(video) Incendiul din strada Uzinelor: O femeie de 44 de ani a fost dată dispărută

14991810_1446158198746299_8799293341671075137_n

Liliana Puşcaşu, ofiţerul de presă al Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale, a declarat pentru #diez că o persoană încă este dată dispărută în incendiul devastator ce afectează o clădire din sectorul Ciocana al Capitalei. Aceasta după ce ieri, pompierii, au putut localiza și scoate din flăcări doar două din cele trei persoane care se aflau în depozit în timpul incendiului.

Din motive de siguranță, cei 10 pompieri protectori care se aflau ieri în interiorul clădirii nu au mai putut continua căutările și verificările dacă au mai rămas sau nu persoane blocate în interiorul depozitului, deoarece exista, și încă este menținut, riscul prăbușirii clădirii.

Persoana dispărută se presupune a fi o femeie de femeie, de 44 de ani. Rudele acesteia au venit la locul incendiului în încercarea de a da de urma acesteia. Potrivit salvatorilor, ea ar fi încercat să iasă din depozit împreună cu colegii săi, însă a dispărut printre norii de fum. Ea are doi copii.

Deja mai bine de 24 de ore pompierii luptă cu flăcările, iar incendiul încă nu a fost localizat. La moment este mai mult un proces de mocnire. Locuitorii Chișinăului s-au mobilizat și au vizitat pompierii de la fața locului, aducându-le băuturi calde. Detalii aici.

Noaptea, în teren au lucrat 18 autospeciale cu circa 100 pompieri și salvatori, care a acționat pentru stingerea incendiului. Gărzile suplimentare au fost mobilizate pentru a fi gata să intervină și pentru a fi realizat un schimb de forțe. Detalii precum și o galerie foto și video găsești aici.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente