Ultima zi de Chișinău Startup Week 2016: strategii de promovare a startup-ului ca un prim pas spre succes

unnamed

Chișinău Startup Week 2016 (CSW2016) care vine cu noi cunoștințe, noi conexiuni și noi potențiale starturi de afaceri IT pentru antreprenorii tineri, dar și cei cu experiență, își încheie lista de evenimente vineri, 11 noimebrie.

Vineri, ultima zi de Chișinău Startup Week 2016: strategii de promovare a startup-ului ca un prim pas spre succes
Începând cu orele orele 10:00, echipele care în ziua precedentă au venit cu idei de startup, și anume dezvoltare de aplicații cu utilizarea platformei Bluemix pentru dezvoltare de aplicații web și mobile în cloud, se înregistrează pentru a participa la un concurs ”Bluemix Contest”, ce-și va face totalurile vineri seara. Sesiunea este moderată de Clemence Lebrun, Developer Advocate, Developer Ecosystems & Startup Europe, IBM Digital Group Europe și Andrii Vasylchenko, Technical Sales, Mobile API Economy | Europe Redbooks thought leader, IBM Republica Cehă și are loc la Centrul de Acces la Informații Moldova-Coreea.

La ora 10:00, antreprenorii care planifică să lanseze startup-uri vor avea ocazia să învețe tehnici de promovare și să elaboreze strategii de creștere, adaptate necesităților și așteptărilor în cadrul sesiunii ”Before you code: Digital Growth Strategies using Social Networks” / ”Primul pas, înainte de a trece la programare: Strategii de Creștere Digitală cu utilizarea Rețelelor Sociale” în incinta iHUB. ”Cum să dezvolți și organizezi o campanie de comunicare în rețelele sociale Facebook, Twitter, LinkedIn pentru a ajunge la grupul țintă principal?” este întrebarea principală la care vor răspunde speakerii Ciprian Ailenei, Digital Marketing Specialist, People Centric și Marius Istrate, CEO, People Centric.

”From idea to product” / ”De la idee la produs” cu începere de la 14:00 prezintă procesul prin care trece un startup-er ca să aibă o înțelegere mai clară despre produsul pe care urmează să-l dezvolte, despre viitorii clienți și necesitățile acestora, despre cum pot toate astea fi transformate într-o afacere de succes și ce costuri implică. Mircea Vadan, Startup Programs Manager la How to Web și MVP Academy, Co-founder la Cluj Startups este speakerul sesiunii.

Tot Mircea va continua programul zilei de mâine cu sesiunea de unu la unu ”1-ON-1 SESSION” la ora 16:00 în cadrul căreia startup-eri ce au nevoie de feedback profesionist sau sfaturi despre activitatea startup-ului lor vor avea ocazia să discute personal cu speakerul.

Iar la ora 18:00, în incinta iHUB începe mult-așteptatul Startup Weekend, care e la cea de-a opta ediție în Republica Moldova.

Seara încheie cu un eveniment de socializare ”Sillicon Drinkabout” – un meet-up săptămânal dedicat startup-erilor și ”tehniștilor”, cu scopul de a aduna la un loc oameni cu interese comune într-o atmosferă degajată. Acesta începe la orele 21:00 la iHUB.

Mai multe informații despre sesiuni, speakeri și locații pe pagina Chisinau Startup Week.

Nu uita să te înregistrezi aici pentru a putea participa la eveniment. Participarea este gratuită și este posibilă doar în baza înregistrării prealabile. Urmărește pagina de Facebook a evenimentului pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Chișinău Startup Week este organizat de către Tekwill și Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) în cadrul Proiectului „Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC”, în parteneriat cu Proiectul de Competitivitate al USAID Moldova, IBM, Pentalog, hub:raum Krakow.

CSW2016 este organizat pentru prima dată în Moldova și aduce împreună startup-eri din Moldova și din Sud-Estul Europei, precum și experți în domeniul IT.

Taguri: #USAID Moldova
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente