(foto) Maia Sandu: O persoană cu probleme de integritate a virat pe contul PAS o sumă de bani

Maia Sandu
Foto: Privesc.eu

Candidata PAS la prezidențiale, Maia Sandu, susține că cineva ar încerca să-i discrediteze campania electorală după ce o persoană cu probleme de integritate a livrat pe contul PAS o sumă de bani de proveniență neclară. Aceasta a declarat prin intermediul unei postări pe pagina sa de Facebook că a inițiat procedura de returnare a banilor. Vedeți mai jos mesajul integral:

„O nouă încercare disperată de discreditare, la fel de murdară ca celelalte mișcări pe care le-au făcut în această campanie.

Astăzi, pe contul PAS, a fost virată o sumă de bani de proveniență neclară de la o persoană despre care presa de investigație a scris că are probleme de integritate. Ciudat este că unii bloggeri au aflat despre donație înaintea noastră.

Imediat după constatarea provenienței banilor, am inițiat procedura de returnare a sumei primite. Nu avem nevoie de bani murdari. Vom cere cercetarea cazului de poliție și organele de resort.

Acțiunea disperată a făptașilor denotă frică și ne arată clar că ei nu au nicio limită de moralitate, corectitudine și legalitate.
Ne întrebăm ce alte fapte grave sînt dispuși să facă doar ca să-și salveze pielea”, a scris Sandu.

Banii în mărime de 300.000 de lei ar fi venit de la un subaltern de a lui Ilan Șor, Galoi Veaceslav, o persoană care anterior a avut probleme cu legea.

 

Photo Credit: luchianiuc.com/blog
Photo Credit: luchianiuc.com/blog
Photo Credit: luchianiuc.com/blog
Photo Credit: luchianiuc.com/blog
Photo Credit: luchianiuc.com/blog
Photo Credit: luchianiuc.com/blog
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente