(video) Unde-s tinerii. Cristian Papanaga: Tinerii trebuie să fie la ei acasă

cris

#diez își caută în continuare tinerii activi, cei care ne pot inspira prin activitățile și opiniile lor. Astăzi, vă facem cunoștință cu Cristian Papanaga, student masterand la Chișinău, inițiatorul mai multor activități sociale bazate pe voluntariat. „Îmi doresc ca tinerii care învață peste hotare, și care, pentru moment s-au regăsit într-o altă țară, să revină acasă”, ne-a povestit Cristian, care este de părere că schimbările în societatea noastră vor apărea în urma eforturilor  noastre, ale tuturor. 

În cadrul Orășelului European, activitate desfășurată în cadrul Zilei Europei de Delegația Uniunii Europene în Moldova, Cristian a fost coordonatorul voluntarilor. A fost o activititate ce l-a inspirat și l-a umplut de speranța în ceea ce privește integrarea europeană a țării noastre.

„Europenii au experiență pe care pot și-și doresc să ne-o transmită. Este important ca noi să ne dorim schimbarea și să ne dorim experiența lor.”

US_flag_48_stars.svgAcest articol este finanțat de un grant oferit de Departamentul de Stat al SUA. Opiniile, constatările și concluziile din articol aparțin autorului și nu reflectă neapărat cele ale Departamentului de Stat al SUA.

Taguri: #Unde-s tinerii
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente