Igor Dodon către Traian Băsescu: „Bucurați-vă de cetățenia moldovenească, după 14 noiembrie o veți pierde”

DODON
Foto: Igor Dodon, PC: tribuna.md

În cadrul dezbaterilor electorale din turul II, întrebat despre faptul că astăzi fostul președinte român Traian Băsescu și soția sa au depus jurământul pentru a obține cetățenia Republicii Moldova, candidatul PSRM, Igor Dodon a declarat că dacă va deveni președinte îi va retrage cetățenia.

„Bucurați-vă de cetățenia moldovenească pe care nu o meritați, după 14 noiembrie o veți pierde”, a spus Dodon în cadrul dezbaterilor de astăzi seara de la Pro TV.

Liderul PSRM a mai declarat că la procedura de acordare a cetățeniei fostului președinte, au fost efectuate câteva încălcări.

Reamintim că imediat după anunțarea rezultatelor preliminare, din primul tur al alegerilor din 30 octombrie, Traian Băsescu și-a exprimat susținerea pentru lidera PAS, Maia Sandu. „Duminică, 13 Noiembrie, Maia Sandu va câştiga alegerile prezidențiale cu 53 la sută şi Republica Moldova va rămâne pro-Europa şi pro-România, în condiţiile în care prezenţa la vot va depăşi 55 la sută. Bravo Maia, bravo cetăţeni ai Republicii Moldova!”, a scris liderul Partidului Mișcarea Populară și ex-președintele României, Traian Băsescu.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente