Înregistrează un filmuleț și poți câștiga un curs gratuit pentru pregătirile de admitere în programul MBA

seed_mba_02

Cu o istorie de peste 100 de ani în Statele Unite, MBA-ul a devenit, în ultimul deceniu, o opțiune pe care o iau în considerare și studenții din Republica Moldova. Perioada de pregătiri înainte de admitere însă, cere multă muncă și perseverență.

Cu o istorie de peste 100 de ani în Statele Unite, MBA-ul a devenit, în ultimul deceniu, o opțiune pe care o iau în considerare și studenții din Republica Moldova. Perioada de pregătiri înainte de admitere însă, cere multă muncă și perseverență. Dacă îți dorești să aplici la un astfel de program, ar fi bine să te pregătești la modul cel mai serios de testul de admitere. Îți vei perfecționa abilitățile de scriere, vei învăța să îți dezvolți aptitudinile în afaceri și vei ști să faci analiza datelor, bilanțuri, declarații pe venit și alte documente. Vei cunoaște astfel principiile de bază ale economiei și elementele fundamentale ale managementului, iar ca rezultat vei începe în forță programul MBA.

Fă primul pas acum!

Înregistrează un filmuleț cu durata maximă de 1,5 minute, în care să spui de ce îți dorești să urmezi un program MBA. Postează acest filmuleț pe Facebook sau Instagram, folosind hashtagul #SEEDGrantMoldova și vei avea toate șansele să câștigi un curs gratuit pentru pregătirile de admitere în programul MBA. Câștigătorul va fi anunțat pe data de 2 decembrie.

Cu un MBA (Masterat în Administrarea Afacerilor) este posibil să te concentrezi pe o industrie sau aplicaţie anume a Administrării Afacerilor. După absolvire, poți să adaugi o diplomă de MBA la CV pentru a deveni mai competitiv pe piaţa locurilor de muncă. Absolvenţii unui MBA devin negociatori excelenţi, strategişti şi analişti sau adepţi ai relaţiilor internaţionale în economia de globalizare.

Pentru mai multe detalii, accesează pagina de Facebook SEED Grant.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente