(video) Mihai Ghimpu se retrage din cursa electorală cu o anumită condiție

ghimpu
Foto: Captură video privesc.eu

Mihai Ghim­pu, can­di­da­tul Partidului Liberal la pre­zi­den­ți­a­le, anunțat acum câteva clipe că se retra­ge din cur­sa elec­to­ra­lă. Anun­țul a fost făcut în cadrul unei con­fe­rin­țe de pre­să susținută la sediul PL.

„Mă retrag din cur­sa elec­to­ra­lă și aș vrea ca can­di­da­tul unic sa pre­ia un obiec­tiv din pro­gra­ma elec­to­ra­lă: uni­rea cu Româ­nia”, a spus Ghim­pu.

Aceasta a declarat că se va retrage doar dacă Maia Sandu va prelua obiectivul cu cauza românească. Liderul PL a declarat că așteaptă răspunsul lideri PAS

„Ca să fie clar pentru toţi care au fost alături de mine în această luptă pentru cauza românească. Sunt dispus să mă retrag din cursa prezidenţială în favoarea candidatului unic, doar dacă acesta îşi asumă public şi în scris obiectivul asumat de mine – unirea Republicii Moldova cu Patria Mamă România. Până la primirea unui răspuns, eu rămân în calitate de candidat la funcţia de preşedinte pentru a continua lupta pentru realizarea idealului naţional”, a spus Mihai Ghimpu.

„Eu am spus că atâta timp cât nu am răspuns din partea candidatului unic, campania mea va continua. Dacă voi primi răspuns că își asumă, ne întâlnim din nou”, susține Mihai Ghimpu.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente