(video) Fără instrumente și negativ! Trupa „Crescendo” a convins juriul de la X Factor că are talent

1477682540d5de807b
Foto: Crescendo / X Factor

Sunt Ion, Sergiu, Corina, Irina, Felicia, Dan, Damian, Mihai, cinci băieți și trei fete care formează bandul „Crescendo”. Toți frumoși și talentați. Pe rând s-au transformat în instrumente și în voci pentru un medley ABBA de mare calitate, iar la final răspunsul a fost cel la care au visat atunci când s-au înscris la preselecțiile „X Factor”.

Sunt împreună ca trupă de două luni, iar pentru concurs au avut la dispoziție o săptămână, timp în care s-au pregătit intensiv. „Fiindcă suntem studenți, ne ocupăm cu muzica și încercăm, de ce nu, să cântăm în weekend la o biserică sau mănăstire. Ne place foarte mult muzica asta, pentru că ne calmează mult. Cei mai mulți care văd opt persoane care cântă pe mai multe voci zic „Ăsta este un cor”. Noi însă încercăm să redăm o altă imagine a definiției „cor””, a declarat unul din membrii trupei.

„Suntem colegi și învățăm împreună. Sunt doar trei fete și ne este cam greu să muncim cu cinci băieți pentru că ei nu prea ne înțeleg”, a mai adăugat una din fete.

Delia, Horia, Ștefan și Sergiu au fost de acord că trupa merită o șansă și că are un mare viitor în următoarele etape ale emisiunii.

Horia: Din punctul meu de vedere sunt o speranță vie pentru ca grupurile să poată ajunge în Marea Finală. Felicitări.

Delia: Nu vă lipsește decât mentorul acela perfect care trebuie să fie de sex masculin, pentru că voi sunteți mulți, multe caractere, sunteți tineri și trebuie să fiți bine ținuți în frâu. Sunteți foarte doriți la X Factor! Îmi dau seama de potențialul vostru și îmi place cum sunați, armonizați. Un beat box de excepție. Bravo! Răspunsul meu este DA.

Carla’s Dreams: Eu aș vrea să menționez bassul care este wow. Pur și simplu foarte fain. Mie mi-a plăcut! Cred că puteți fi peștișorul cuiva de aur. Votul meu este DA, cu siguranță.

Ștefan Bănică Jr: Pentru o săptămână în care v-ați pregătit a fost bine. Bine de tot. Bravo! Votul meu este DA.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente