Programul Work and Travel SUA – o experiență extraordinară de viață

work-and-travel-sua

Orice student a auzit despre programul Work and Travel. Acesta este un program special creat pentru studenți, permiţându-le să petreacă o vară întreagă în Statele Unite ale Americii, câștigând experiență profesională, dar și experiență de viață. Este printre primele cele mai accesate programe de studenți, dar și printre cele mai apreciate, datorită experienței calitative pe care o oferă.

Pentru a putea călători, dar mai ales pentru a putea lucra în SUA, sunt necesare foarte multe documente și aprobări. Programul Work and Travel facilitează întregul proces.

#Dar de ce este extraordinară experiența Work and Travel?

Este un fapt bine cunoscut, acela că este foarte greu – uneori chiar imposibil – să poți primi chiar și viza de turist pentru SUA. Așadar, șansele sunt mult mai mari de a putea călători și lucra în SUA prin intermediul programului Work and Travel, decât pe cont propriu.

#Este accesibil

Programul este accesibil oricărui student care dorește să beneficieze de o asemenea experiență. Joburile nu implică neapărat experiență profesională, întrucât sunt job-uri practice, ce pot fi învățate rapid și cu ușurință.

#Călătorești prin toată America

Flexibilitatea programului îți va permite să călătorești în diferite state ale SUA. Nimic nu se compară cu a explora un nou continent, o civilizație cu totul diferită față de cea în care ai crescut.

#Învață cât de mult poți

Se spune că a călători este cea mai bună metodă de a te descoperi pe tine însuți. Cea mai bună experiență adusă de programul Work and Travel este aceea că te ajută să vezi o nouă latură a personalităţii tale și te ajută să o îmbunătățești.

Prin intermediul programului Work and Travel vei putea să-ți perfecționezi nivelul conversațional al limbii engleze, vei cunoaște oameni din noi culturi, vei călători și vei dobândi noi abilități și competenţe.

Accesarea unui program Work and Travel nu ar trebui să lipsească din anii de studenție ai nimănui!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente