(video) Leancă a decis abia astăzi că NU se va retrage din cursa electorală

leanca
Foto: Captură video / privesc.eu

Iurie Leancă, candidatul Partidului Popular European din Moldova, a anunțat astăzi, 27 octombrie 2016, în cadrul unei conferințe de presă, că nu părăsește cursa electorală și îndeamnă toți alegătorii, indiferent de culoarea lor politică și simpatii, să îl susțină.

„Evenimentele din ultimele zile au creat o situație de-a dreptul dramatică. În acest moment, există un pericol uriaș pentru Moldova. Acum, la această oră, nimeni nu mai poate să prevadă evoluția rezultatelor electorale. Votanții nu sunt roboți pe care îi trimiți la vot și le spui cu cine să voteze. Alegătorii își aleg singuri opțiunea de vot, indiferent de recomandările liderilor de partid. Domnul Dodon beneficiază de un electorat extrem de loial care va ieși masiv la vot și, de aceea, există riscul ca dânsul să câștige din primul tur, dacă vor mai fi retrageri din cursa electorală. Drept urmare, am decis să rămân în cursă. Am decis să continui să mă bat pentru viitorul Moldovei”, a spus Iurie Leancă.

Totodată, Iurie Leancă a menționat că Republica Moldova are nevoie de un președinte care să facă o țară prosperă, precum și să unească societatea, care a fost în ultima perioadă dezbinată de unele forțe politice, reiterând ideea că principalul adversar în această campanie este Igor Dodon, care otrăvește mințile moldovenilor și propune un drum care poate duce Moldova spre prăpastie.

„Fac un apel către toți moldovenii, indiferent de culoarea lor politică, fie că sunt de stânga sau de dreapta, liberali sau democrați, indiferent de simpatii, fac un apel la unioniști, la toți cei care cred că locul Moldovei este în Europa. Veniți alături de mine. Vă ofer a treia cale. Vă ofer soluții și rațiune. Veniți alături de mine. Vă ofer a treia cale. Vă ofer soluții și rațiune. Haideți să construim Moldova fără încrâncenare, fără ură și patimă”, a mai spus Iurie Leancă.

Reamintim că, pe 1 octombrie, Iurie Leancă și-a lansat oficial candidatura pentru Președinția Republicii Moldova din partea PPEM, susținând că viitorul președinte trebuie să îndrepte Moldova spre Vest, să fie factorul unificator în societate, care să supravegheze și să îi taxeze pe politicienii care nu își fac treaba.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente