(video) Distracții „fioroase” de Halloween, la Shopping MallDova

sm_halloween_homepage_960x396px

Sfârșitul lui octombrie înseamnă că se apropie perioada fantomelor, a monștrilor și a… super petrecerilor de Halloween la Shopping MallDova! Aici vă așteaptă un weekend prelungit, în care încap cele mai fioroase și mai distractive activități.

Între 29-31 octombrie pășiți cu curaj în atmosfera de sărbătoare de la Shopping MallDova, unde personajele centrale – scheleți, oameni-dovleci, satanela și multe alte ciudățenii – vă vor întâmpina pentru a vă oferi o sperietură bună, surprize și motive de a râde în hohote.

Urcați neapărat la etajele 2 și 3 al centrului comercial, unde artiștii de „face painting”, cu ajutorul pensulelor și vopselelor, sunt gata să dea viață personajelor preferate ale copiilor sau să le completeze costumele cu „măștile” potrivite.

Iar la etajul 3 întreaga familie se poate implica în ateliere de creație tematice, unde vor crea elemente de decor pentru sărbătoarea de Halloween: dovleci, pălării, măști și orice altceva ce le dictează inspirația.

Nu ezitați să vă echipați cu cele mai reușite și fanteziste costume, deoarece Shopping MallDova îl va găsi pe cel mai original și îi va oferi un premiu special!

Și dacă tot v-ați costumat, v-ați machiat și ați creat accesoriile cele mai ciudate, e tocmai momentul potrivit pentru o poză – pe 31 octombrie intrați în cabina foto și faceți cele mai amuzante fotografii de Halloween, pe care le primiți instant și gratuit!

Bineînțeles, punctul culminant al sărbătorii va fi Marea Petrecere de Halloween la Shopping MallDova, care va începe la ora 18:00, în seara de 31 octombrie. Pregătiți-vă pentru dansuri cu „Black N White”, experimente magice cu „Laboratorul X”, trucuri și iluzii cu magicianul Vladimir Gavriliuc, dar și multe concursuri cu premii de la Shopping MallDova și partenerii săi: „Coca-Cola”, „Madagascar”, „Orange”, „Rock&Roll Bowling”, „STAR Kebab” și editura „PRUT”.

De Halloween toate drumurile duc la Shopping MallDova!

PROGRAM:

29, 30 octombrie

Atelier de creație pentru copii: 15:00-17:00, et.3

Face Art: 14:00-18:00, et.2,3

Animatori: 14:00-18:00, et. 1,2,3

31 octombrie

Atelier de creație pentru copii : 15:00-17:00, et.3

Face Art: 14:00-18:00, et.2,3

Animatori: 13:00-17:00, et. 1,2,3

Cabina Foto: 16:00 – 18:00, parter

Show de Halloween

18:00, parter:

  • Show-ul științific „Laboratorul X”;
  • Studioul de dans „Black & White”;
  • Studioul de dans „Violet Dance Studio”
  • Vladimir Gavriliuc, iluzionist;
  • Muuulte concursuri și premii.

PS: nu uita să-ți iai costumul personajului tău preferat.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente