13 recomandări de evenimente pe care să nu le ratezi joi, 27 octombrie

h0bfsesj0l

Ziua de joi este bogată în evenimente diverse, care te îndeamnă să-ți scoți prietenii în oraș. Iată recomandările noastre.

#1. When Students Take The Lead

La Universitatea Tehnică (blocul I, bd. Ștefan cel Mare) are loc o conferință la care se va discuta despre problemele studenților și învățarea activă. Evenimentul începe la 08:30. Află detalii pe Facebook.

 

#2. ODIMM în ULIM

ODIMM desfășoară „Campania de informare a tinerilor cu privire la Programele de suport în afaceri” cu scopul de a informa studenții despre programele naționale și internaționale în domeniul inițierii și dezvoltării unei afaceri. Evenimentul începe la ora 12:30 și are loc în incinta ULIM. Aflați aici detalii.

 

#3. Academia Succesului cu Gheorghe Erizanu

Invitatul celei de-a XXIII-a ediție al Academiei Succesului este Gheorghe Erizanu, directorul editurii Cartier, care vine să vorbească despre cum poți supraviețui în business-ul editorial, într-o lume în care se citește tot mai puțin.
Academia Succesului este un proiect marcă Senatului Elevilor „Spiru Haret”, care reprezintă o platformă de motivare și dezvoltare, menită să faciliteze comunicare dintre elevi și personalități care au reușit în diverse nișe. Evenimentul are loc în incinta liceului organizator, începând cu ora 14:20. Aflați detalii pe Facebook.

 

#4. Balul bobocilor FBP 2016

Facultatea de Biologie Și Pedologie de la USM te invită la Balul Bobocilor. Vino să-ți susții colegii și prietenii la Casa de cultură USM, începând cu ora 15:00. Urmărește evenimentul și pe Facebook.

 

#5. Offline cu Roger Gladei

Clubul Juriştilor al Ligii Tineretului organizează o întâlnire cu Roger Gladei, desemnat de „The European Legal 500”, ediţia 2016, drept unul dintre cei mai profesioniști avocați din Moldova, iar casa de avocatură pe care o conduce – „Gladei și Partenerii”, a fost clasată pe prima linie în top. De asemenea, în anul 2014, publicaţia internaţională „Best Lawyers” din SUA l-a desemnat drept ”cel mai bun avocat în domeniul financiar-bancar”.
Tema abordată va fi: ”Experienţa unui avocat de succes. Sfaturi pentru viitorii jurişti”. Evenimentul va avea loc la ASEM, bl.F, 602.

 

#6. Proiecții horror: Lost River/ Как поймать монстра (2014)

La Art Labyrinth are loc proiectarea filmului Lost River. Pe fundalul suprarealist al unui oraș care moare pe zi ce trece, Billy, mamă singură a doi copii, intră într-o lume macabră a imaginației în timp ce Bones, băiatul ei, descoperă un drum secret care conduce către un oraș scufundat. Atât Billy cât și Bones trebuie să se scufunde adânc în misterul ce învăluie orașul, pentru ca familia să supraviețuiască. Începem nopțile înfiorătoare ca să simțim Halloween-ul!
Dacă nu ți-e frică, intrarea: 20 lei. Urmărește evenimentul și pe Facebook.

 

#7. Spectacolul „Madona, Luna şi Câinele”, regia Lech Roczak

Vă invităm să vedem împreună o tragicomedie în climatul balcanic, regizată de Lech Raczak, „Madona, Luna şi Câinele” după romanul lui Rolf Bauderick „Wie die Madonna auf den Mond kam”. Acţiunea are loc în anii ’50 în Transilvania, în satul Baia Luna locuit de români, nemţi, unguri şi ţigani. Spectacolul are loc la Centrul Național de Educație prin Artă, începând cu ora 18:00. Vedeți aici detalii.

 

#8. Free Documentary Night with Tony: The Truth about Lies

Vino la American Language Center pentru a urmări un documentar despre adevăr și minciună. Pe lângă film, ai ocazia să practici și limba engleză. Pentru detalii urmărește pagina de Facebook.

 

#9. Work & Travel Experience Sharing

Evenimentul „Work & Travel Experience Sharing” face parte dintr-un șir de evenimente prin care este încurajat schimbul de experiență al celor care au participat la programul de schimb educațional-cultural „Summer Work& Travel USA”. Fiecare eveniment va avea 3 speakeri care sunt nerabdători să împartă experiența lor cu cei interesați de program. Dacă ești student și dorești să mergi în SUA, acum ai posibilitatea să te informezi înainte de a aplica la program. În fiecare Joi, ora 18:00 ești așteptat la Tucano Coffee Brazil. Intrarea este liberă. Ora: 18:00.

 

#10. Seara premierelor muzicale

Pentru o seară mai deosebită bucurați-vă de premiere muzicale la Sala cu Orgă. Spectacolele încep la ora 18:30. P pagina de Facebook vedeți mai multe detalii.

 

 

 

#11. Dialog public „Familii fără hotare” și proiecția „In Exile”

La 27 octombrie, orele 18:30, Fundația elvețiană „Terre des hommes” Moldova vă invită la un dialog deschis despre stereotipurile și prejudecățile legate de fenomenul migrației, iar mai exact de copiii rămași acasă și părinții plecați la muncă peste hotare. Ce zice lumea și cum acestea influențează relația părinte-copil? Veți analiza și dezbate împreună acest subiect în cadrul evenimentului, alături de: psihologul Tatiana Turchină, autorul filmului animat „In Exile” Alexandru Kurilov și fondatoarea comunității UpGrade în Educaţie, Victoria Coroban. Urmăriți evenimentul și pe Facebook.

 

#12. JSMD Meetup #1

La Generator Hub are loc o întâlnire despre JavaScript. Sunt pregătite trei prezentări interesante:
1. Presentation in presentation, prezentator Sergiu Negara
2. Harmony. How the old became new new, prezentator Nicolai Moraru
3. WebSocket implementation in Node.js, prezentator Nicu Micleușanu

Urmăriți evenimentul pe Facebook.

 

#13. IHUB Seminar: Branding and Design

La iHub are loc un seminar despre Branding și Design. Evenimentul începe la ora 19:00. Află detalii aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente