Plângi, râzi și aplauzi la spectacolele TEI. Ultimele seri din luna octombrie le petrecem la teatru

oscar-tanti-roz-140

Teatrul Național „Eugene Ionesco” din Chişinău anunță pentru 28 octombrie, comedia „Arta conviețuirii’’, pentru 29 octombrie drama ,,Oscar și tanti Roz”, iar pentru 30 octombrie, comedia absurdă „Cântăreața cheală’’, la ora 18:30.

Arta convieţuirii” este un spectacol montat după piesa „Zeul carnagiului” a scriitoarei Yasmina Reza.  Subiectul central este frustrarea vieţii de cuplu. Totul începe în salonul familiei Vallon, unde soseşte cuplul Reille, ai căror băiat l-a lăsat fără dinţii din faţă pe Bruno Vallon. Începutul conversaţiei dintre părinţi este diplomatic, se respectă normele sociale, dar totul degenerează într-o confruntare puternică, din care ies la suprafaţă toate nemulţumirile vieţii de cuplu. „Arta convieţuirii” este o comedie care vă va face să ieşiţi din rutina cotidiană şi să lăsaţi toate problemele la o parte.

TEI
TEI

Drama „Oscar și tanti Roz’’ este o piesă în care, deși se vorbește despre moarte, inspiră speranță și credință în Dumnezeu, iar întregul spectacol este o odă închinată vieții. Piesa scrisă de Eric Emanuell-Schmitt, în regia lui Petru Vutcărău depășește de fiecare dată așteptările spectatorilor.

oscar-tanti-roz-156

„Cântăreața cheală’’ în regia lui Slava Sambriș, va încânta încă o dată odată publicul dornic de umor subtil și joc actoricesc grotesc foarte bine conturat de actorii: Inna Colbasiuc și Laurențiu Vucărău în rolurile doamnei și domnului Smith, precum și a a Anei Jereghe și Dumitru Mamei în rolurile doamnei și domnului Martin. De asemenea, în această montare, s-au evidențiat tinerele actrițe Corina și Mirabela Butnaru precum și Anatol Guzic în rolul pompierului.

TEI Cintareata Cheala
TEI Cintareata Cheala
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente