Ghidează-te în carieră din experiența altora. Participă la o întâlnire cu oamenii de succes din jurnalism

1
Foto: Facebook/Cariera Mea

Dorești să devii jurnalist? Acum ai ocazia să participi la o întâlnire de suflet cu unii dintre cei mai buni profesioniști în acest domeniu. Vino la o discuție de suflet cu oamenii care îți vor povesti mai multe despre media.

Centrul Republican pentru Copii și Tineret „Artico” în parteneriat cu Centrul Republican al Voluntarilor vă invită la evenimentul marca „Cariera Mea” cu genericul „Oameni de succes din domeniul jurnalismului”. Invitații speciali vor fi: Nata Albot, Dorin Galben, Ecaterina Covali, Aura Ravenco și Max Fall, care își vor împărtăși din experiența lor și  vor răspunde cu drag la întrebările voastre.

 

1

 

Evenimentul va avea loc în data de 30 octombrie, în sala Zebra în incinta Centrului Republican pentru Copii și Tineret „Artico”, str. Ștefan cel Mare 169, începând cu ora 15:00.

Scopul principal al acestui eveniment este de a le oferi ocazia tinerilor să ia decizii bine informate privind viitorul parcurs profesional

Pentru înregistrare completează formularul aici. Pentru a fi la curent cu actualizările evenimentului, accesează pagina de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente