Recomandări de evenimente pentru ziua de marți, 25 octombrie

75e1p3o3qz

O nouă zi de toamnă aduce mai multe frunze ruginite în parc, iar pe lângă aceasta, și evenimente frumoase la care vă puteți petrece timpul alături de prieteni și familie.

#1. Open Days Pentalog Chisinau (Oct. 24 – Nov. 11)

Studenții sunt invitați la Zilele deschise ale companiei Pentalog. Până pe 11 noiembrie, aveți ocazia să aflați cum se desfășoară activitatea într-o zi obișnuită la o companie IT. Aflați detalii pe pagina de Facebook.

 

#2. Prelegere publică despre Agenda 2030 și cooperarea ONU – Moldova

La Academia de Administrare Publică va avea loc o prelegere despre Agenda 2030 și cooperarea ONU – Moldova. Dacă sunteți interesați de subiect, vă puteți alătura evenimentului începând cu ora 14.00. Mai multe detalii vedeți aici.

 

#3. Cluster Club – Motivația angajaților

Echipa CICO vă invită la data de 25 octombrie 2016 la o nouă activitate de capacitare privind managementul resurselor umane în cadrul organizațiilor – Cluster Club-ul „Motivația angajaților – element cheie pentru performanța unei organizații”. Pentru înscriere, accesați acest link. Detalii vedeți pe Facebook.

 

#4. Women in ICT, ediția a III-a

„Women in ICT” își propune să schimbe percepția asupra rolului femeilor în cadrul domeniului Tehnologiei Informației și Comunicațiilor (TIC) și să consolideze comunitatea locală a profesionistelor IT prin transfer de experiență și comunicare. Evenimentul este dedicat profesionistelor IT, tinerelor care studiază specialități IT sau intenționează să o facă în viitorul apropiat, dar și tuturor persoanelor interesate de oportunitatea unei cariere sau perspective de creștere în acest domeniu. Mai multe detalii găsești aici.

 

#5. Deschiderea unui nou magazin „Din inimă”

Pe 25 octombrie ești invitat la deschiderea oficială a unui nou magazin „Din inimă”, în incinta Centrului Comercial „Unic”, etajul 3! Vino în intervalul orelor 15.00 – 20.00 și beneficiază de reduceri de până la 20% și multe alte surprize plăcute. Pe parcursul zilei, stiliștii Natalia Mitereva, Ylianna Danko și Irina Novikova îți vor oferi consultații și sfaturi individuale pentru alegerea potrivită a ținutelor și completarea garderobei pentru sezonul toamnă-iarnă. Iar dacă vei face cumpărături în valoare de minimum 200 de lei, vei primi un card de 5% reducere.

De asemenea, vei putea descoperi 40 de branduri autohtone de încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii, amplasate pe o suprafață de 2000 MP. Detalii găsiți pe pagina de Facebook.

 

#6. Testăm noul design www.imipasa.md

Inițiatorii www.imipasa.md vor să îmbrace platforma în haină nouă. De la lansarea acesteia în august și până în prezent s-a investit foarte mult în acest produs, ca el să devină unul cât mai funcțional. Marți, pe 25 octombrie, de la ora 18.00, în sala de conferințe de la etajul 3 a clădirii „Le Roi”, ai ocazia să participi la testarea noul design Îmi Pasă. Află detalii pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente