Costumează-te și distrează-te la prima cursă de alergare nocturnă de Halloween

trickortreatrun-86

Sâmbătă, 29 octombrie 2016, în sectorul Botanica, pe teritoriul Grădinii Botanice, va avea loc unica cursă de alergare nocturnă în Republica Moldova – HellRun 2016, care vizează Ziua tuturor Sfinților.

Organizatorii au stabilit distanța traseului de 4 km, ceea ce va permite ca această cursa de alergare să devină o competiție distractivă pentru întreaga familie. La HellRun pot participa toți doritorii: sportivi amatori, profesioniști și părinți cu copiii lor.

Traseul cursei, decorat cu o mare varietate de animație „înfricoșătoare”, îi va înveseli nu doar pe tinerii participanți ai competiției, dar și pe cei maturi. Mai mult decât atât, obișnuitele puncte de alimentare vor fi dotate cu surprize dulci pentru toți sportivii. Înarmați-vă cu „coșuri”, deoarece veți avea parte de o mulțime de cadouri și dulciuri.

Cursa de alergare nocturnă, parcul misterios, decorațiunile tematice și animația pe toată lungimea traseului vor transforma HellRun-ul în una dintre cele mai inedite și mult așteptate competiții ale anului.

Participarea la competiție: 50 de lei.

Pentru prima ediție a HellRun-ului, organizatorii stabilesc un număr limitat de participanți – 1.000 de persoane. Orele de desfășurare a evenimentului – 18.00 – 22.00. Începutul cursei de alergare – 20.00.

O condiție obligatorie pentru participanții la competiția HellRun este deținerea unui costum de carnaval!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente