Stop jocurilor de noroc! Ministerul Economiei stopează eliberarea licențelor

poză simbol

Ministerul Economiei a lansat un comunicat de presă prin care anunță că stopează, pe moment, eliberarea licențelor în domeniul jocurilor de noroc.

Aceasta în contextul în care ofițerii CNA au descins la biroul și la domiciliul mai multor angajați ai Camerei de Licențiere care sunt bănuiți în acte de corupție, cinci dintre aceștia fiind reținuți.

Potrivit sursei, Ministerul Economiei a suspendat conducere Camerei de Licențiere până la finalizarea procesului penal.

 „Ținând cont de faptul că printre neregulile depistate planează suspiciuni de încălcare a legislației naționale privind eliberarea licențelor pentru genul ”activitatea în domeniul jocului de noroc”, precum și lipsa controlului asupra agenților economici cărora le-a fost retrasă licența, Ministerul Economiei, până la finalizarea anchetei, a decis stoparea procesului de eliberare a licențelor în domeniul dat.

Pentru asigurarea activității Camerei de Licențiere, Ministerul Economiei a numit un administrator interimar, iar colaboratorii instituției au fost încurajați să colaboreze cu organele de anchetă în procesul de investigare a neregulilor depistate”, se arată în comunicat.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente