(foto) Cărți și muzică bună în cadrul unui eveniment special organizat de elevii Liceului Academiei de Științe

books9

Elevii Liceului Academiei de Știință s-au încălzit pe note muzicale și cărți bune în cadrul unui eveniment organizat de către o echipă de tineri energici. Books’n Acoustic a reușit să strângă zeci de curioși ce au participat activ la eveniment.

Cărțile, achiziționate prin parteneriat cu Biblioteca Municipală B.P.Hasdeu și Biblioteca Națională „Ion Сreangă”, ceaiul, gustările, luminile și ambianța confortabilă, au asigurat succesul acestui eveniment, sunt de părere organizatorii.

La eveniment au fost invitați și tineri artiști, care, au încins atmosfera cu sunete de chitară și voci calde. Călin Ganea, Delia Tronciu, Nelly Danilov, Rodica Olișevschi, Cristian Condrea, Alexandra Cebotari și Danna Odagiu au evoluat pe scena improvizată. Evenimentul a culminat cu un număr artistic deosebit – prestația trupei Sînzienele, care au impresionat prin rafinament, muzicalitate și bună dispoziție.

books1 books2 books3 books4 books5 books6 books7 books8 books9 books10 books11

Echipa Phoenix, organizatoarea evenimentului își dorește să inițieze o serie de schimbări în cadrul liceului, candidând la Autoconducerea liceului la alegerile Senatului Liceului Academiei de Științe de pe 31 octombrie.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente