Evenimente recomandate de #diez pentru ziua de sâmbătă, 22 octombrie

h71cren8z6

În curând dăm start oficial weekendului, care vine cu multe ore libere, bune de petrecut la evenimente frumoase. Invitați-vă prietenii în oraș și savurați din recomandările noastre.

#1. Free Workshop on Grant Proposal Writing Workshop

La American Language Center are loc un training despre scrierea granturilor. Vino pe str. Ion Creangă 16/2, începând cu ora 10:00, pentru a participa. Află detalii pe Facebook.

 

#2. Moldova in Fashion Conference

ZIPhouse în colaborare cu Proiectul de Competitivitate al USAID Moldova organizează prima ediție a Conferinței „Moldova in Fashion”. Evenimentul își propune să dezvolte abilitățile, să construiască atitudinile și să impulsioneze aspirațiile antreprenorilor din industria fashion, prin interacțiunea cu antreprenori locali și experți internaționali și prin diversitatea si aplicabilitatea temelor prezentate. Acesta are loc la ZIPHouse, de la ora 09:00. Vezi detalii aici.

 

#3. Turneul Internaţional de Rugby – 7 la Chişinău

Sâmbăta, 22 octombrie 2016, toţi amatoriii de rugby sunt invitați să susţină echipa autohtonă Steaua Chişinău la campionatul internaţional Rugby – 7.

Alături de echipele de rugby din Moldova, la eveniment vor participa echipe din Ucraina şi România. De asemenea, la eveniment vor participa câte două echipe feminine şi de veterani.

Evenimentul va avea loc pe stadionul sportiv al Universităţii Tehnice din Moldova (fostul stadion Mezon) de pe str. Studenţilor 2/2. Accesul la meci este gratuit. Aflați aici detalii.

 

#4. Monster Maker: Atelier de Integrare a Sistemelor Electronice

La atelierul de Integrare a Sistemelor Electronice, de pe 22 octombrie, vei putea să-ți modifici costumul pentru Halloween la un nou nivel. Luminițe, motorașe și bâzâit făcut de mici difuzoare; toate acestea le vei putea integra în costumul tău, cu scopul de „WOW, uite la monstrul ăla care luminează, așa-i că e cool”?

La acest atelier vei învăța cum să alegi elementele electronice corespunzătoare costumului tău, cum să lipești împreună chestii, și să-ți faci propriul sistem electronic care să atragă toate privirile la costumul tău – toate aceste sub îndrumarea unor specialiști ingineri. Urmărește evenimentul și pe Facebook.

 

#5. Test competiție Cross-Fit-Box

Clubul sportiv „ATLETIC” organizează o competiție inedită în incinta parcului din Chișinău, Valea Morilor (La Rotunda). Participanții vor lupta pentru titlul de „Cea mai puternică echipă a anului”. La competiție sunt invitați toți doritorii de a-și încerca puterile.  Programul competiției va fi anunțat cu 30 minute înainte de a începe. Fiecare echipă trebuie să fie formată din 2 persoane. Vedeți aici detalii.

 

#6. SuperQuest part 2

Superhumans revine! Vino la a doua ediție a SuperQuest-ului și teastează-ți din nou ingeniozitatea, ieșind din zona de confort. O să ai parte de câteva ore interactive, interesante și #super petrecute în Chișinău.

Reguli cu privire la înregistrare:
1. Echipa trebuie să aibă nu mai mult de 4 persoane (3 persoane minim).
2. Înregistrarea echipei se face scriind numele într-o postare pe pagina evenimentului.
3. Dacă, însă, nu ai echipă, vino la eveniment și îți găsim noi una.

Evenimentul e fără taxă. Află detalii pe Facebook.

 

#7. Harmasar | Lansarea Albumului „Din Pământ”

Începând cu ora 19:00, la Albion are loc concertul de lansare a albumului de debut al trupei HARMASAR intitulat „Din Pământ”. Detalii poți afla pe Facebook.

 

#8. Comedia ,,Iubirea la proști”

La Teatrul Eugen Ionesco are loc spectacolul „Iubirea la proști”. Comedie franceză, cu umor rafinat și replici explozive, unde situațiile absurde și confuziile amuzante se țin lanț, regizată de M. Chris Nedeea (România), după un text de Francis Veber – actor, dramaturg, regizor și scenarist francez contemporan în vogă.
„Le diner de cons” (”Dineu cu proști”) – titlul original al piesei – a înregistrat în Franța un mare succes, atât pe scenă, cât și în transpunerea cinematografică din 1998, obținând trei premii Cesar.

 

#9. Movie & Debate Evening – The family man

În această sâmbătă, sunteți invitați la Tucano Coffee Brasil, să vizionați filmul „The family Man”. După, veți face cunoștință cu Tony Sha și clubul de dezbateri în engleză. Filmul, de asemenea, va fi în limba engleză cu subtitrare în limba rusă. Intrarea este gratuită.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente