Dodon va depune o contestație la CEC. „Sfânta Maia încalcă sfidător legislația și toți tac”

14670845_1606317859672008_6408483356768376270_n

Igor Dodon, candidatul socialiștilor la alegerile Prezidențiale, susține că va depune o contestație la CEC împotriva Maiei Sandu, după ce ieri aceasta a participat la summitul PPE din Olanda, iar pe internet au apărut fotografii cu lidera PAS alături de politicieni europeni care o susțin – Angela Merkel, Joseph Daul, Donald Tusk și Jean-Claude Juncker.

„Maia Sandu din nou a încălcat legislația electorală. De această dată, extrem de grav, fiindcă se simte protejată și la Bruxelles, și la Chișinău. Ce se întâmpla dacă aveam eu așa întrevederi șa Moscova, la nivel înalt? Toată presa moldovenească, toate canalele TV ale lui Plahotniuc, tot felul de demnitari români și europeni ar fi sărit cu acuzații și cu cererea să fiu retras din cursă.

Iată însă că sfânta Maia încalcă sfidător legislația și toți tac, zâmbesc, iar unii din presa așa-zis corectă și independentă chiar aplaudă.
PLDM-ul din care făcea parte Maia Sandu a votat legea prin care se interzice suportul electoral străin. Acum tot PLDM și Maia Sandu încalcă această lege. Vedem că Maia Sandu joacă murdar. Și ilegal”, susține Igor Dodon.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente